Satra, foc de tabara, muzica tiganeasca, trandafiri rosii, o multime de vedete sunt coordonatele petrecerii de lansare a telenovelei „Inima de tigan”, cea mai noua productie MediaPro Pictures,

care aduna pe generic nume mari ale scenei romanesti, cum ar fi Gheorghe Dinica si Florina Cercel, dar si actori talentati din noua generatie, printre care Denis Stefan si Ioana Ginghina.

Desfasurata luni, la Buftea, petrecerea a fost precedata de vizionarea episodului-pilot, care a starnit hohote de ras in randul celor prezenti.

La orele serii, in mijlocul satrei create special pentru „Inima de tigan” pe platourile de filmare de la Buftea, un foc de tabara imens ii astepta pe invitati, care au avut ocazia sa-i cunoasca pe toti actorii acestei productii, costumati in hainele pe care le poarta in serial, iar „tigancile” Nicoleta Luciu, Ioana Ginghina si Iuliana Luciu au impartit trandafiri rosii.

Cei prezenti au urmarit si clipul piesei „Satra in asfintit”, de pe genericul telenovelei, interpretata de Loredana Groza si Connect-R. Dupa aceasta introducere pe acorduri tiganesti, actorii si invitatii au petrecut in mijlocul satrei.

O tiganca educata la Paris

Episodul-pilot al telenovelei, care va avea marea premiera pe 1 octombrie, la postul Acasa, a fost filmat, in parte, la Paris, deoarece Roza, o tiganca foarte frumoasa (interpretata de Nicoleta Luciu), a fost educata in capitala Frantei.

Astfel, zone renumite ca Trocadero, Place de la Concorde, Centrul Georges Pompidou sau Galeriile Lafayette au fost folosite ca platouri de filmare. In premiera, Nicoleta si Iuliana Luciu joaca impreuna in aceasta productie, in care sora mai mica a vedetei „Playboy” da viata personajului Lamaia.

Integral in Evz