The Sun glumeste chiar ca „sperietoarea de ciori galeza” nu si-a imaginat probabil niciodata ca se va afla in mijlocul unei lupte intre doua din cele mai frumoase femei din lume.

Potrivit martorilor, tensiunea s-a tot acumulat in cursul petrecerii intre cele doua femei, care dupa cateva paharele au trecut de la privirile dusmanoase la acuzele pe fata. Kate ar fi suparata ca prietenul ei mai vechi, Rhys, a „parasit-o” pentru Sienna, cu care isi petrece mai nou tot timpul.

O sursa a tabloidului britanic a povestit ca „Kate s-a repezit la Sienna si a acuzat-o ca ii fura stilul vestimentar. Ii dadea inainte despre cum Sienna incearca acum sa ii fure si stilul de viata si prietenii”. Evident, schimbul de replici „era foarte taios si toata lumea asculta”.

La randul ei, si Sienna „i-a raspuns lui Kate pe masura”, cu o tirada obscena.

Probabil s-ar fi ajuns si la bataie daca cearta nu ar fi fost intrerupta de catre Sadie Frost, creatoare vestimentara si fosta sotie a lui Jude Law, actor care a avut o indelungata relatie cu Sienna Miller! Sadie „s-a bagat intre ele si le-a adus aminte ca se afla la o nunta si ar trebui sa arate putin respect.

Integral in Gandul