Miercuri, 26 septembrie, a avut loc conferinta de presa a filmului „Fall Down Dead” (Se credea un Picasso), a carui premiera va fi joi, 27 septembrie la Movieplex, in Plaza Romania. Invitata speciala la aceasta conferinta a fost Mihaela Radulescu.

Filmul prezinta povestea unui criminal in serie, care comite o serie de crime sub forma unei opere de arta, iar in final ajunge sa fie obsedat de una dintre victimele sale.

In film apar Monica Dean (Barladeanu) si Mihaela Radulescu, alaturi de Dominique Swain, care este celebra pentru rolul din „Lolita”, David Carradine, cunoscutul actor din serialul TV „Kung Fu”, Mehmet Gunsur si Udo Kier.

Desi au jucat in acelasi film, cele doua vedete din Romania nu s-au intalnit pe platourile de filmare. „ Nu m-am intalnit cu Monica, cand ea a terminat filmarile, am aterizat eu, insa am vorbit la telefon”, a declarat Mihaela Radulescu.

In ceea ce priveste rolul sau in film, Mihaela a spus ca nu i-a fost foarte usor sa il interpreteze: „Daca joci ceva ce ai trait e mult mai usor sa interpretezi, dar pana acum nu am trait asa ceva, nu m-a atacat nimeni in parcare”, spune vedeta glumind.

Mihaela a ajuns sa joace in acest film datorita lui Radu Nicolau, singurul roman care lucreaza la New Film International, care spune ca ceea ce l-a atras pe el la vedeta tv a fost naturaletea sa si caruia, dupa cum spune Mihaela Radulescu, ii datoreaza cariera sa in televiziune.

„Nu tinea doar de mine sau de Radu. A trebuit sa isi spuna parerea si regizorul si neputand sa ma deplasez la Los Angeles sa dau proba, a trebuit sa o dau in Romania. Am trimis caseta cu proba, chiar cu replicile pe care le aveam de spus. Regizorului i-a placut si de aici a inceput povestea”, a declarat vedeta tv.

Despre rolul sau aceasta a spus: "Este vorba despre o femeie simpla, care are o cariera si care cade victima criminalului. Nu este un personaj foarte bine conturat, deoarece este ucisa la inceputul filmului”.

"Onorariul pentru acest rol a fost o suma modesta pentru americani, dar mult mai mult decat primea un actor in Romania", spune noua actrita. Mihaela Radulescu nu are sperante ca va primi roluri mai importante in urma aparitiei in acest film, insa nu exclude o astfel de posibilitate.

Intrebata daca ar fi dispusa sa faca anumite compromisuri de dragul actoriei aceasta a spus ca „Un compromis de dragul artei ar fi sa ma duc sa ma rog de niste oameni pe care nu ii inghit sa-mi dea niste bani sa fac un film si s-ar putea sa fiu nevoita sa il fac” deoarece la anul vrea sa faca un film, o comedie romantica, „care la americani prinde foarte bine, desi nu este un gen de film care sa ia un premiu” completeaza aceasta.

„La mine actoria a fost o intamplare, nu am provocat-o, nu mi-am dorit-o, nu am fost sa rog pe nimeni. Insa, pentru ca mi s-a propus, am facut ce mi-a stat in putere pentru a iesi bine. Nu o sa debutez la anii mei in actorie, insa daca voi mai primi oferte voi mai interpreta si alte roluri.” a spus invitata la conferinta despre o posibila cariera in actorie.

Radu Nicolau a declarat ca ei doresc sa promoveze vedete, care nu sunt neaparat americane deoarece si in Romania exista potentiali actori.

"Depinde de sansa, poti sa fii vanzator de pantofi si sa devii actorul numarul 1 sau poti sa muncesti toata viata, sa joci foarte bine, sa fii actor de teatru si sa nu ai rezultate” spune Nicolau, care dezvaluie ca mai exista cateva proiecte, care cuprind si actori romani.

Momentan New Film International pregateste filmul „A Beautiful Life” in care vor juca Stefan Banica Jr si Andreea Marin Banica.

Galerie foto: Imagini din "Fall Down Dead"