Joey Fatone i-a oferit lui Britney Spears sprijinul sau si i-a propus sa locuiasca in casa lui o perioada, pentru a scapa de ochii presei, informeaza people.com.

“Briney, te rog sa ma suni, sa vii sa locuiesti acasa la mine, in Orlando, pentru a scapa de toate si de toti. Ar fi un lucru bun pentru tine sa pleci o perioada din Los Angeles.”, i-a transmis Fatone lui Britney prin intermediul revistei Extra.

Momentan, Spears lucreaza la albumul de revenire, care va fi lansat in luna noiembrie. In ultima perioada, cantareata a avut parte numai de nereusite, printre care se numara aparitia dur criticata de la decernarea Premiilor MTV Video Music si lupta pe care o duce in instanta cu fostul ei sot, Kevin Federline, pentru obtinerea custodiei copiilor.

Fatone, care o cunoste pe Spears de cativa ani, a declarat: “Cred ca Britney are nevoie de ceva timp pentru a-si reveni cu adevarat.”. Joey Fatone, care in prezent este gazda emisiunii “Singing Bee”, a fost coleg in trupa N’Sync cu fostul iubit a lui Britney, Justin Timberlake.

Fatone a declarat pentru revista Extra ca nu s-a mai intalnit cu Spears de foarte mult timp, insa i-a mai transmis cantaretei: “Daca vezi acest mesaj, anunta-ma. Te sustin, scumpo!”.