Ziarul Gandul va avea, din data de 1 octombrie, un nou design, noi sectiuni editoriale si va fi tiparit integral color. Potrivit unui comunicat, rolul noului design este sa puna in valoare continutul editorial si sa furnizeze informatie prin imagini.

Fotografia va capata astfel mai multa importanta, urmand a fi folosite preponderent doua formate speciale de decupare a imaginii, verticale si orizontale.

Pe langa schimbarile de culoare si de grafica, din 1 octombrie Gandul va avea si sectiuni editoriale noi: Puterea Gandului, Administratia, Serviciul, Armata, Consumatorul, Banii, Cariera, Casa, Credinta, Natura, Vacanta, Timpul liber, Internetul, Gandul meu.

Pe langa sectiunile editoriale noi, saptamanal, ziarul va fi insotit de doua suplimente noi: Proprietatea, supliment de investitii imobiliare, si Scoala, axat pe probleme de educatie si invatamant.

Tot din 1 octombrie, Gandul va aparea in format tiparit de luni pana vineri, editia de sambata fiind exclusiv online, cu un continut destinat preponderent timpului liber.