CFR Cluj se afla sub presiunea unor finantatori extrem de ambitiosi - pentru a recupera primul loc, sunt obligati sa obtina un rezultat pozitiv. Si cum acel 0-0 cu Steaua (din urma cu citeva saptamini) nu a multumit patronii, e lesne de inteles ce obiectiv au jucatorii lui Andone...

Reporter: Domnule Iuliu Muresan, care este atmosfera la Cluj inaintea derby-ului cu Dinamo?

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj: Este o atmosfera de concentrare. Chiar avem cu totii emotii pentru ca trebuie sa castigam aceasta partida care este de 6 puncte. Va fi un meci foarte greu insa ne pregatim foarte bine (echipa, Andone precum si noi - administratorii) pentru ca totul sa iasa fara fisuri!!!

Reporter: Credeti ca va fi o presiune mai mare pe umerii lui Ioan Andone, tinand cont ca se bate acum cu fosta echipa?

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj: Este presiune pe toata lumea de aici, nu numai pe Ioan Andone. Dar suntem increzatori pentru ca de cand am intrat in fotbalul mare am batut-o mereu pe Dinamo la Cluj. Avem deci un ascendent moral. Mai mult, echipa noastra se afla acum pe locul intai, este mai in forma decat Dinamo si aceste lucruri conteaza foarte mult.

Reporter: Dinamo este totusi intr-o usoara revenire. Luati in calcul si un rezultat de egalitate?

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj: Nici nu ma gandesc la asa ceva. Avem doar varianta victoriei.

Reporter: Cum ii veti intampina pe sefii lui Dinamo (n.r.: oficialii bucuresteni au fost nemultumiti ca anul trecut nu au fost "tratati" cu o cafea macar...)?

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj: O sa le pregatesc o galeata mare de ceai, dar nu prea fierbinte ca sa nu se friga !!!

Reporter: Cum credeti ca va fi atmosfera in tribune?

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj: Cu siguranta o atmosfera de mare meci. Suporterii nostri au pregatit niste coregrafii speciale si sper sa aiba un comportament civilizat. Tot stadionul este pregatit pentru o victorie importanta.

Reporter: Sunteti pregatiti sa castigati titlul in Liga I? Aveti forta?

Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj: Sunt sigur ca o putem face. Avem tot ce ne trebuie pentru a castiga in premiera campionatul.

Etapa a 9-a in Liga 1: rezultate, clasament actualizat, program, televizari

Dinamo se deplaseaza la Cluj fara tunarul Claudiu Niculescu (care va absenta foarte probabil si de la returul cu Elfsborg). "Haita" are insa speranta ca impacarea cu galeria si succesul din Cupa au rezolvat problema "mentala" de care se plingea antrenorul Walter Zenga.

Reporter: Domnule Nicolae Badea, cum va fi la Cluj?

Nicolae Badea, presedinte CA Dinamo: Va fi evident un meci incarcat de dorinta clujenilor de a obtine victoria. Dinamo insa trebuie sa raspunda cu revenirea in lupta pentru titlu. Victoria din Cupa Romaniei i-a dat echipei un alt tonus. Cred ca va fi un meci disputat in limitele sportivitatii pe care sper sa-l castige Dinamo.

Reporter: Va e teama de intalnirea cu Ioan Andone in postura de adversar?

Nicolae Badea, presedinte CA Dinamo: Nu. Nu mi-e teama de intalnirea cu Ioan Andone si nici de intalnirea cu Clujul, un oras in care oamenii se comporta civilizat. Sper ca si suporterii nostri sa fie la inaltimea comportamentului clujenilor.