Aventura lui Marius Lacatus pe banca tehnica a "Batranei Doamne" se apropie de sfarsit. Unul dintre finantatorii aradenilor, Nicolae Bara a confirmat astazi ca fostul mare international roman se va desparti de UTA, anuntul oficial urmand sa fie facut in scurt timp. Lacatus a lasat de altfel sa se inteleaga, dupa meciul pierdut pe terenul Gloriei Buzau, ca nu va mai continua la Arad.

Nicolae Bara (finantator UTA) pentru Radio Romania Actualitati: "Lacatus m-a anuntat inca de sambata seara ca renunta. Va merge la Arad doar pentru a le spune adio jucatorilor si sa rezolve detaliile legate de rezilierea contractului. In mod sigur vor pleca dupa el si jucatorii facuti "gloabe" de celalalt finantator de la UTA ( n.r. Sandu Ion).

Nici nu stiu cu ce jucatori vom aborda meciul cu Ceahlaul" a incheiat Bara.

Marius Lacatus a preluat conducerea tehnica a "Batranei Doamne" la inceputul sezonului trecut reusind la final sa se claseze cu UTA pe locul 12. Aradenii ocupa aceasi pozitie (12) si dupa consumarea primelor 9 etape ale acestei stagiuni.

Decizia lui Lacatus de a parasi echipa vine dupa doua infrangeri consecutive : 0 - 1 cu divizionara C - Sanatatea Cluj in 16-mile Cupei Romaniei si 0 -1 cu Gloria Buzau in etapa a 9-a din Liga 1.