Jocul bun prestat pe terenul liderului din Liga 1, CFR Cluj, a readus optimismul in curtea gruparii din Soseaua "Stefan cel Mare". Revenit intre buturile"cainilor", Bogdan Lobont este convins ca Dinamo se afla pe un drum ascendent ce poate continua si dupa returul din Cupa UEFA cu Elfsborg.

Intrucat dinamovistii sunt in continuare in "silenzio stampa" fata de mass-media, internationalul roman a ales si de aceasta data site-ul sau pentru a reda atmosfera din tabara campioanei.

Bogdan Lobont: "Puteam sa castigam, dar la fel de adevarat este ca puteam sa si pierdem la Cluj. Am demonstrat ca suntem in revenire de forma, intr-un meci foarte disputat, cu o atmosfera senzationala. Campionatul este lung si suntem constienti ca mai avem foarte mult de muncit pentru a reveni in frunte. Asteptam cu incredere returul cu Elfsborg.

Putem intoarce rezultatul de la Bucuresti !" a spus Lobby pentru www.bogdanlobont.ro

Elfsborg a cazut in Suedia pe locul 4

In campionatul Suediei, formatia antrenata de Magnus Haglund a coborat pe locul 4, in etapa a 23- a remizand pe terenul lui Bromapojkarna, 1 -1, gratie reusitei lui Berglund.

Returul dintre Elfsborg si Dinamo se va disputa joi, 4 octombrie, pe stadionul "Boras Arena", meciul fiind decisiv pentru calificarea in grupele cupei UEFA. Suedezii au castigat prima mansa cu 2 la 1, englezul James Keene marcand ambele goluri ale nordicilor dupa ce Dinamo deschisese scorul prin Claudiu Niculescu.