O noua lovitura pentru fosta printesa pop, Britney Spears, dupa ce un judecator din Los Angeles a decis sa-i retraga temporar custodia celor doi copii ai sai in favoarea fostului sot, Kevin Federline, noteaza mtv.co.uk.

Incepand de pe data de 3 octombrie, controversata artista nu va mai avea dreptul sa-si ingrijeasca copii, Sean Preston (2 ani) si Jayden James (1 an), cei doi fiind sub custodia unica a tatalui lor.

Se pare ca decizia Curtii Supreme din Los Angeles intervine in contextul in care Britney nu s-a prezentat la consilierul pe probleme de droguri, a refuzat sa faca analizele care ar fi putut dovedi daca s-a drogat sau nu si nu s-a inscris la cursurile de educatie familiala.

Britney Spears si Kevin Federline s-au casatorit in luna octombrie a anului 2004. Spears a intentat proces de divort in noiembrie 2006, iar acesta s-a incheiat pe 30 iulie.

Dupa divortul cuplului, custodia copiilor a fost impartita in mod egal intre cei doi fosti soti, insa Kevin Federline a solicitat custodia unica a micutilor pe motiv ca viata lor este pusa in pericol de comportamentul excentric al cantaretei.

Britney a fost acuzata de mai multe ori ca nu stie sa aiba grija de cei doi copii, ba mai mult, timpul petrecut alaturi de ea ii dezechilibreaza si ii indispune pe micuti.