La o luna dupa ce a demisionat de pe banca tehnica a lui Dinamo, Mircea Rednic continua sa stea departe de fotbal. Mai mult, antrenorul care i-a dus pe "caini" dupa 17 ani in primavara europeana s-a retras in Belgia preferand sa nu mai acorde atentie declaratiilor rautacioase venite din tara la adresa sa.

Mircea Rednic, pentru HotNews.ro: "Sunt in Belgia si momentan ma simt foarte bine departe de fotbal. Vreau sa ma linistesc, de aceea nu am mai raspuns niciunui apel venit din tara. Nici nu ma intereseaza sa mai stie lumea ceva de mine. Si oricum vad ca vorbesc altii despre mine. Ii las sa spuna in continuare ce vor ei pentru ca performantele mele nu mi le poate lua nimeni.

Cand revin in Romania, am sa spun mai multe" a incheiat Rednic putin iritat ca i-am perturbat linistea.

Dinu si Cohn sunt principalii vizati

Declaratiile lui Mircea Rednic fac trimitere in special la administratorul delegat al dinamovistilor, Cornel Dinu si la fostul actionar, Vladimir Cohn. Cei doi au spus la putin timp dupa plecarea "Puriului" ca echipa nu este bine pregatita din punct de vedere fizic. La acea vreme, Rednic a replicat taios facandu-i pe Dinu, penibil, iar pe Cohn, papagal.