Firma Prestige Car Imports, specializata in importul si comercializarea de autovehicule din clasele premium si lux, a scos la vinzare pe site-ul Autovit un automobil Bugatti Veyron la un pret de pornire de 1,58 milioane de euro.

„In prima saptamina de cind am postat anuntul de vinzare, am primit o singura oferta, care insa nu ne prea incinta, de la un om de afaceri din Bucuresti. Vrea sa ne ofere in schimbul masinii un teren in Bucuresti si a spus ca zilele acestea va veni sa ne aduca schitele terenului“,

a declarat Razvan Sevastian, director de vinzari in cadrul Prestige Car Imports.

Sevastian nu exclude insa posibilitatea acestui schimb. „Sintem interesati sa gasim un teren in Bucuresti, unde vrem sa construim un showroom si un punct de service“, a adaugat Sevastian.

„Masina este in Belgia, intr-un showroom al unei companii cu care sintem parteneri. Conform contractului, putem aduce masina in Romania in zece zile lucratoare“, a sustinut reprezentantul firmei importatoare.

Bugatti Veyron are un motor de 8 litri, in 16 cilindri dispusi in „W“, si dezvolta 1.001 cai-putere si un cuplu de 1.250 de Newton-metri. Viteza maxima este de 407 kilometri pe ora. Consumul mixt de carburant este de 32 de litri la 100 de kilometri.

In tara noastra exista un singur Bugatti Veyron, detinut de Costel Casuneanu, acesta fiind si cel mai scump automobil cumparat vreodata in Romania. Masina scoasa la vinzare de Prestige Car Imports poate fi cumparata si in leasing pe o perioada de cinci ani si un avans de minimum 15%.

Acest lucru inseamna un avans de cel putin 230.000 de euro, iar rata lunara se cifreaza la 36.000 de euro, cit un BMW Seria 3 de 3 litri si 258 de cai-putere.

Integral in Cotidianul