Kid Rock sustine ca Pamela Anderson a mintit in legatura cu pierderea sarcinii din timpul scurtei lor casatorii de anul trecut, potrivit abcnews.go.com. “Pamela se afla in Vancouver pentru filmari, iar eu imi cumparasem bilete pentru a merge impreuna cu prietenul meu la meciul de baschet al echipei mele favorite - Lakers.”, a declarat rapperul pentru revista Rolling Stones.

“I-am spus ceva de genul: Iubito, am bilete la Lackers. O sa ne vedem in weekend., iar acest lucru a facut-o sa-mi spuna: Nu iti pasa deloc de mine si tot felul de chestii de genul acesta.”, a spus Rock. “Dupa putin timp m-a sunat si mi-a spus ca tocmai a pierdut sarcina, dupa care mi-a inchis telefonul in nas.”.

Rock, care sustine ca nu stia ca Anderson era insarcinata, a declarat ca imediat dupa ce a aflat acest lucru a luat primul avion si a plecat in Vancouver. “Cand am ajuns acolo, Pam se afla la un restaurant, dansa si consuma sampanie. Atunci am stat si m-am gandit ca este imposibil sa fi pierdut o sarcina pentru ca nu avea cum sa isi revina atat de repede.”.

In luna noiembrie a anului trecut, purtatoarea de cuvant a actritei din “Baywatch” a declarat ca Anderson a suferit o pierdere de sarcina. La sfarsitul acelei luni, Rock si Anderson au deschis procesul de divort.