Tariceanu i-a luat lui Basescu comisia prezidentiala anti-ministri

de D.Galantonu, B.Blagu     HotNews.ro
Joi, 4 octombrie 2007, 0:00


AP PHOTO
Documente:
Comunicatul Guvernului despre modificari
(04.10.2007) DOC

Premierul Tariceanu a declarat, joi, dupa sedinta de Guvern, ca Legea raspunderii ministeriale a fost modificata prin ordonanta de urgenta. Astfel membrii Comisiei de la Cotroceni, care analizeaza dosarele de urmarire penala a ministrilor, vor fi judecatori, propusi de catre Consiliul Suprem al Magistraturii.

"Metoda de numire a acestor membri ai comisiei determina aparitia de conflicte de interese atunci cand un ministru care este cercetat de aceasta Comisie face parte in acelasi timp si din Comisia de la Cotroceni", a explicat Tariceanu.

Ordonanta prevede ca cererile de urmarire penala pot fi facute, de acum incolo, doar de primul ministru si de procurorul general, nu si de DNA.

Modificarea facuta de Executiv vine in contextul in care comisia are in lucru dosarele ministrilor Justitiei si Muncii, Tudor Chiuariu si Paul Pacuraru, si ale fostilor ministri Miron Mitrea, Zsolt Nagy, Victor Babiuc, Codrut Seres si a lui Adrian Nastase.

Fosta comisie speciala era formata din cinci membri, iar componenta acesteia se aproba prin decretul presedintelui, la propunerea ministrului Justitiei si a ministrului de Interne. In prezent, comisia este formata din Stefan Deaconu, Marius Iosif, Laura Stefan, Stefan Iancu si Gabriel Nita.

Actuala comisie si-a incheiat activitatea joi seara, o data cu publicarea modificarilor, OUG 95/2007, in Monitorul Oficial, analizele aflate in lucru urmand sa fie preluate de viitoarea comisie, care trebuie desemnata in 30 de zile.

CSM nu a fost consultat inainte de a fi implicat in aceasta modificare.

Nici macar DNA nu pare sa fi aflat ce i se pregateste, avand in vedere ca, potrivit Cotidianul, institutia a cerut deja aviz pentru cercetarea penala a ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remes.

Citeste si:
 • Curtea Constitutionala ar putea respinge modificarea Legii raspunderii ministeriale
 • Principalele modificari aduse Legii raspunderii ministeriale
 • PRM vrea ca avizarea urmaririi penale a ministrilor sa poata fi facuta doar de Parlament, nu si de presedintele Romaniei


 • Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


  206 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
   EXCELENT (Joi, 4 octombrie 2007, 18:25)

   Analistul [anonim]

   SEPARATIA PUTERILOR LA STAT ISI ARATA IN SFARSIT FATA, DUPA MOTIUNE...
   Buna ideea, de ce o fi d-na Stefan (fosta consiliera a lui Macovei) sau Deaconu mai competenti decat judecatorii CSM
  • 0 (0 voturi)    
   ILUZII DESARTE (Joi, 4 octombrie 2007, 18:40)

   mihneavoda [anonim]

   Conjuratia penalilor isi face iluzii desarte. Rolul comisiei este doar consultativ. Acea comisie nu poate opri cercetarea penala a unui ministru.
  • 0 (0 voturi)    
   Lui analist (Joi, 4 octombrie 2007, 18:52)

   Ne_anal_ist [anonim]

   E o porcarie ce a facut Tariceanu...asta numai de mizerii se ocupa...o sa duca tara asta la gunoi in curand...ia numai masuri coomuniste, care or sa degradeze economia pana o sa ne scada astia rating-ul la 0.

   Eu, daca eram in locul lui, schimbam legea in sensul ca numai era nevoie de nici un aviz al niciunei comisii dela Cotroceni. Sa isi dea avizul obligatoriu pozitiv presedintele (avizul e obligatoriu prin constitutie, asa ca nu poate fi schimbata cerinta asta) astfel incat ancheta penala sa nu depinde de alte puteri in stat.
  • 0 (0 voturi)    
   este ceva de speriat (Joi, 4 octombrie 2007, 18:54)

   em [anonim]

   dar schimbarea acestei reguli prin motziune de cenzura in momentul in care 4 ministri sunt ancehtatzi..nu determina aparitia de conflicte de interese ?
  • 0 (0 voturi)    
   nesimtitu (Joi, 4 octombrie 2007, 18:54)

   udy [anonim]

   asta e tariceanu,murdarit pina la coate
  • 0 (0 voturi)    
   sfaturi (Joi, 4 octombrie 2007, 18:54)

   marinelu [anonim]

   modificati mah si constitutia prin ordonanta de urgenta, precum si codul penal si cel fiscal.
   iar parlamentul sa ii ia toate atributiile lui basescu, spp-istii si masina de serviciu ... mama lui de marinar.
   iar daca ramineti in pana de idei, inspirativa de la aia din venezuela si bolivia.
   pastele mamii voastre de talhari !
  • 0 (0 voturi)    
   ca si cum CSM nu ar avea nici un interes (Joi, 4 octombrie 2007, 18:55)

   mumu [anonim]

   acum e cel mai bine. targul dintre ministru si CSM va fi mult mai clar. CSM cere legi favorabile, ministrul va trebuie sa se supuna. si pana acum era, dar acum miza e mult mai mare.
  • 0 (0 voturi)    
   Irelevant (Joi, 4 octombrie 2007, 18:59)

   MTest [anonim]

   Basescu ia decizia indiferent de recomandarea comisiei.
  • 0 (0 voturi)    
   Targul (Joi, 4 octombrie 2007, 19:07)

   Marian [anonim]

   Asta se intampla ca urmare a intelegerei cu Bombonel si Ilici.
   Ei nu au votat motiunea, la schimb Slabiceanu ii asigura ca nu se va aproba achetarea lor de nici o comisie.
   Traiasca Justitia chiuara a lui tariceanu!
   Nu se poate ca primul ministru sa fie schimbat de popor?
  • 0 (0 voturi)    
   Separatia puterilor in stat este o idee buna (Joi, 4 octombrie 2007, 19:18)

   CFG [anonim]

   Numai ca separatia puterilor in stat presupune ca Executivul sa nu 'emita' legi (sau echivalente de legi cum sunt OUG)

   Actuala Constitutie permite ca un Guvern (parte a unui Executiv) sa dea o OUG - care are putere de lege si efect IMEDIAT - atunci cand are o 'necesitate'.

   Art. 1 alin. 4 din acutuala Constitutie enunta: "Statul se organizeaza potrivit principilului separatiei si echilibrului ..." (fara ca in tot textul sau sa se regaseasca vreo prevedere privind EGALITATE puterilor ... in paranteza fiind spus)

   Deci, Constitutia enunta 'ceva' legat de separarea puterilor in stat si avem practic un Guvern (parte a ramurii Executive) care are posibilitatea 'producerii' unui text cu valoare si putere de lege, cu aplicare si efect IMEDIAT.

   Curat separatie a puterilor ... (dar umflati-l)

   Si pana sa se dezmeticeasca Curtea Constitutionala si sa dea o decizie OUG produce efecte juridice ... la fel cum se intimpla si pana la trecerea OUG prin Parlament.
  • 0 (0 voturi)    
   Mare baza are guvernul in acest CSM, prin trucul cu trocul. (Joi, 4 octombrie 2007, 19:41)

   Bascaliosul [anonim]

   Daca ordonanta se refera la modificarea legii 115/2000 in privinta modului de numire a membrilor comisiei speciale, componentii actuali raman in functii pana cand sunt numiti altii (dupa legea modificata). In acest interval de timp presedintele poate sa ceara urmarirea penala si sa emita decretele de suspendare din functie a ministrilor vizati, daca va considera necesar.

   N-au decat sa atace decretul la CC (cerere inadmisibila, nu intra in competenta CC) sau la instanta judecatoreasca. Pana una alta, decretele isi produc efectele, numai sa fie emise odata.

   Pe de alta parte, ar fi foarte anormala pozitia CSM, daca va face numiri la repezeala, mai ales ca a primit din partea guvernului oferta LA VEDERE de majorare a pensiilor judecatorilor, a INDEMNIZATIEI membrilor CSM pana la 54.000 RON/luna, a pensiilor DE URMASI pana la 75 % NECONDITIONAT de alte venituri ( nu ca in cazul urmasilor oamenilor obisnuiti), plus modificari ale legilor 303, 304 si 317 toate din 2004(legate de CSM in special si justitie in general).

   In curand toti acestia ce vor putea spune:
   Justitia, CSM si pensiile platite de voi nu-s ale voasrte ci ALE URMASILOR URMASILOR NOSTRI, IN VECII VECILOR.
  • 0 (0 voturi)    
   Abuzul de putere in forma pura (Joi, 4 octombrie 2007, 20:13)

   Marius [anonim]

   Ordonantele de urgenta se pot da numai in situatii de urgenta bine definite. Adoptarea unei asemenea ordonante de urgenta prin ordonanta de urgenta reprezinta un evident abuz de putere - care se bazeaza pe doua premize: pina ce Curtea Constitutionala va putea fi sesizata mai trec multe luni iar pina atunci Comisia este blocata (cel putin pina la numirea noilor membri). Nu exista posibilitatea de a sanctiona penal primul ministru pentru o ordonanta emisa ilegal.

   In opinia mea este inca un pas, daca mai era nevoie, pentru a arata intregii tari care este modul de a conduce destinele noastre.

   Pentru a se proteja de suspendare pentru emiterea unei HG cu iz penal apeleaza la o Ordonanta de urgenta ilegala.

   Stat de drept in versiunea PNL

   (subsemnatul sunt membru PLD iar ceea ce se intimpla cu PNL este pentru mine o drama morala).
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu si-a pus scutul in apararea lui. (Joi, 4 octombrie 2007, 20:39)

   psd-os-ul [anonim]

   Daca nu mai este timp sa-i salveze pe ceilalti, inseamna ca modificarea legii responsabilitatii ministeriale si-a pus-o singur, in apararea lui, ca doar si prim-minstrul e membru al guvernului. Oare se crede asa de neimplicat in fapte de natura penala, de-i tremura scaunul ? Sau stie ca pericolul l-ar paste si pe ...altul la rand ! Faptul ca e si deputat, nu mai pare asa de sigur sa-l ajute, ca pe Nastase, cu perchezitia salvata de mafioti, pe motivul ilar ca obstructionarea actului de justitie poate fi confundat (inconstient) cu imunitatea parlamentarului fata de ce spune cu gura (nu fata de cercetarea faptelor de care este acuzat, invinuit sau banuit-cu mana pana-n cot).
  • 0 (0 voturi)    
   Prostia lui Tariceanu (Joi, 4 octombrie 2007, 20:53)

   George [anonim]

   Parlamentul a cerut avizul CC in privinta suspendarii presedintelui pentru ca asa spunea constitutia da r tot parlamentarii au spus ca acest aviz este doar consultativ si asa l-au si considerat chiar daca CC a dat aviz negativ. La fel este si cu aceste comisii speciale, avizul lor este doar consultativ. Pana la urma Basescu poata sa suspende un ministru indiferent ca avizul acestor comisii a fost negatic, fara ca sa riste vreo acuzatie de incalcare a constitutiei.
   Acuma e clar ca Tradiceanu incearca sa scape cu fara curata si cauta o chichita avocateasca sa spuna ca acele comisii sunt ilegale si in consecinta ministri sunt cercetati ilegal. Numai ca asta nu prea poata sa tine de seama ce avizul acestor comisii legale sau ilegale nu are nici o valoare juridica. Basescu pur si simplu poate sa ignore aceste comisii
  • 0 (0 voturi)    
   E deja prea mult!!!!! (Joi, 4 octombrie 2007, 21:15)

   Laur X [anonim]

   De ce nu da Guvernul o OUG prin care :
   - Pacuraru are voie sa fure;
   - Chiuariu are voie sa fie dobitoc;
   etc.
  • 0 (0 voturi)    
   RUSINE GUVERN DE HOTI RUSINE (Joi, 4 octombrie 2007, 21:31)

   Anonim [anonim]

   Asa ceva nu se mai poate intalni decat in Congo ... este inadmisibil ... nu se mai poate ne intoarcem la dictatura cu acesti nemernici

   INCREDIBIL

   JOS TARICEANU, care parca e mai rau decat Nastase
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu asta nu-i tampit, dar e corupt (Joi, 4 octombrie 2007, 21:36)

   Razvan (360romania.eu) [anonim]

   De ce sa nu lase DNA sa faca cererile de urmarire penala ? De ce sa le pui bete in roate ? Cu ce scop ?

   Daca DNA considera ca trebuie inceputa urmarirea penala de ce mai trebuie consultati si altii ?

   Inceperea urmaririi penale inseamna doar "INCEPEREA". Nu este nimeni condamnat daca se incepe urmarirea penala... atunci de ce sa lu lasi oamenii de la DNA sa isi faca treaba ?

   Daca primul ministru este corupt ? Doamne fereste - nici ca as insinua asa ceva: la cat suntem noi de drepti si corecti ar fi imposibil. Dar daca totusi prin absurd domnul prim ministru ar fi corupt ? Atunci el ar putea sa OPREASCA orice ancheta DNA pana ce el sau procurorul general decid ca dosarul trebuie sa mearga.

   Tocmai asta nu au sesizat oamenii de pe forum: Basescu are ultimul cuvant, dar Tariceanu propune. Daca Tariceanu nu propune atunci nici Basescu nu are pe ce se pronunta.

   Daca inteleg eu bine, Basescu este scos din circuit. Adio ministri anchetati. Chiuariu va fi ultimul.

   Se pare ca ne intoarcem la epoca Ilici.

   Rog pe cineva sa imi demonteze logica ca sa pot si eu dormi linistit la noapte.
  • 0 (0 voturi)    
   Prostire in fata (Joi, 4 octombrie 2007, 21:56)

   hkh [anonim]

   De ce a fost necesara schimbarea intregii comisii ? Nu puteau sa-i elimine numai pe cei in conflict de interese ?
  • 0 (0 voturi)    
   STRIGATOR LA CER!!! (Joi, 4 octombrie 2007, 22:06)

   calif [anonim]

   DNA nu mai are dreptul sa ceara urmarirea penala a unui ministru?????????
   E ca si cum ar fi desfiintat DNA!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu (Joi, 4 octombrie 2007, 22:32)

   Viorel [anonim]

   Ce lepra e tariceanu asta... stii, zici la inceput ce el e ok, civilizat, ca aia din jurul lui sunt mai idioti.. dar pana la urma iti dai seama cum stau lucrurile... ce lepra e tariceanu asta !!!
  • 0 (0 voturi)    
   Incredibil ce face Moliceanu !!!!!!! (Joi, 4 octombrie 2007, 22:43)

   Bogdan. [anonim]

   Base da-i peste bot ca tariceanu asta face ce faceau si PSDistii, e la fel de rau ca ei !
   Chiar nu credeam ca e in stare de asa ceva.
  • 0 (0 voturi)    
   @17.Razvan, tare te-as mai contrazice, insa numai la tilu. (Joi, 4 octombrie 2007, 22:44)

   Bascaliosul [anonim]

   E mai sigura eliminarea oricaror contradictii sau incompatibilitati, daca nu mai faci discriminarea intre cele doua categorii de "caractere", in aceeasi "demnitate". Nu vreau sa spun ca ar fi exclusa convietuirea lor, dar nu in cazul in discutie.
  • 0 (0 voturi)    
   bai disperatilor (Joi, 4 octombrie 2007, 23:16)

   nnn [anonim]

   linistiti-va. Tariceanu a dat ordonanta doar pentru cateva zile (va fi respinsa la curtea constitutionala). dar vrea sa ii puna bete in roate lui basescu acum, care nu mai are multe carti, in afara de anchetarea ministrilor. S-ar putea sa aiba de-a face si cu intalnirea de lunea viitoare dintre DNA si CSM cand ministrul justitiei urma sa lipseasca din cauza acestei comisii. Probabil Tariceanu vrea ca ministrul sa fie prezenta la acea intalnire, ca sa fie mai greu celor doua parti sa cada la intelegere.
  • 0 (0 voturi)    
   A bagat si supendarea comisiei actuale? (Joi, 4 octombrie 2007, 23:43)

   Bascaliosul [anonim]

   Am crezut ca numai conditiile de numire (nu am vazut in articol ca apare si suspendarea comisiei-inteleg ca a intervenit o completare)

   In acest caz, avem o protectie a hotilor, ramasi pe drumuri pentru ca un premier iresponsabil vrea musai ca presedintele sa-si poata exercita prerogativele constitutionale prevazute la art. 109 alin 2. Numai ca in constitutie nu scrie nicaieri ca trebuie musai sa existe o comisie, ba mai mult, acelasi articol ( al. 3) prevede clar ca legea raspunderii materiale trebuie sa reglementeze CAZURILE DE RASPUNDERE SI PEDEPSELE aplicabile membrilor guvernului, nicidecum o comisie.

   Altfel spus, Tariceanu si-a depasit prerogativele odata cu scoaterea din functiune a comisiei cu intentia de blocare a unui drept constitutional al presedintelui, CEEA CE IL OBLIGA PE PRESEDINTE SA CEARA DIRECT, FARA COMISIE, INCEPEREA URMARIRII PENALE si sa emita decretele de suspendare.

   Bacalia este ca Tariceanu a suspendat de fapt aplicarea constitutiei, este un abuz "urgent" de putere si un conflict juridic de natura constitutionala (dar care ar putea ramane fara obiect daca se remediaza pana la pronuntarea CC).
   Asa o urgenta sfideaza viteza sunetului si chiar a luminii dintr-un cap prea-"luminat".
  • 0 (0 voturi)    
   Observatie (Vineri, 5 octombrie 2007, 0:59)

   Cristian [anonim]

   Voi nu simtiti mana Hrebenciucului in Ordonanta asta?
   Tariceanu si ai lui nu au creier de asa ceva.
  • 0 (0 voturi)    
   Votati PNL! Votati Tariceanu! (Vineri, 5 octombrie 2007, 1:24)

   sadwank [anonim]

   Deci in acest moment comisia va fi numita de CSM iar cererile de urmarire vor fi facute de primul-ministru sau de procurorul general.
   Cu alte cuvinte, primul-ministru poate cere inceperea urmaririi unui membru al guvernului (actual si fost). Adica si a lui insusi!
   Stiati ca in Parlament exista o propunere de modificare de lege care sa-i ia dreptul presedintelui de a aproba inceperea acestei urmariri, aceasta sarcina revenind Parlamentului?
  • 0 (0 voturi)    
   De fapt, Tariceanu a supendat inadmisibil decretul prezidential de numire in functie a membrilor comisiei speciale. (Vineri, 5 octombrie 2007, 2:04)

   Bascaliosul [anonim]

   Presedintele Romaniei, numeste in functii publice, in temeiul art. 94 lit c) din constitutie, prin decret.

   E adevarat ca aceste numiri se fac "in conditiile prevazute de lege", conform aceluiasi art. 94 lit. c) , dar asta nu-i permite nicium lui Tariceanu SA SUSPENDE ALICAREA UNUI DECRET PREZIDENTIAL , din moment ce toti membrii comisiei speciale au fost numiti prin decret.

   Decretul are putere de lege si, cel mult, tot presedintele poate dispune, in acelasi mod, REVOCAREA din functie a membrilor comisiei, daca au intervenit eventuale cauze care sa conduca la o astfel de masura.

   Nici parlamentul nu are puterea sa anuleze sau sa suspende efectele unui decret emis de presedinte, cu atat mai mult o ordonanta de mama urgentei guvernului, modifica cel mult legea( plus ca nu poate sa aiba efect retroactiv asupra mandatelor in curs), dar nici intr-un caz nu poate avea efectul suspendarii decretului.

   Nici daca ar exista institutia suspendarii unui decret , Tariceanu nu are niciun temei legal in acest sens (fundamentul dreptului care sa-i confere competenta competenta materiala sau functionala). Este ca si cum eu, de ex, as avea dreptul sa eliberez chitante pentru niste sume incasate si ma apuc de nebun sa scriu pe una din ele ca suspend decretul presedintelui sau membrii comisiei speciale din functie. Nu-i nicio deosebire fata de o ordoanta a guvernului.

   Cu totul altceva este modificarea legii si urmarea firesca a revocarii, respectiv a numirii tot in conditiile legii si , bineinteles, a constitutiei.
  • 0 (0 voturi)    
   Cine-i dictatorul acum?! (Vineri, 5 octombrie 2007, 5:09)

   Just me [anonim]

   De la inceputul lui 2007 si pana acum, am tot fost intoxicati cu povesti de genul: Basescu e un dictator, vrea puterea doar pt el. Faptele guvernului tariceanu 2 (si tariceanu in special) contrazic toate aceste afirmatii. deci pentru toti care il mai vad pe tariceanu victima lui Basescu, sa se gandeasca mai bine.
   am o vaga banuiala ca alegerile europarlamentare prea putin ii intereseaza pe baietii astia, asa ca marea miza vor fi alegerile din 2008, iar daca pana atunci nu se va intampla ceva, mare minune sa nu-l mai suspende inca odata pe Basescu. sper doar ca atunci sa-si dea demisia si in felul asta sa scapam si de coruptii care (cica) sunt ministrii.
  • 0 (0 voturi)    
   rrr (Vineri, 5 octombrie 2007, 5:21)

   justitiarul [anonim]

   ma mir ca nu le este rusine, mafiotii din politica romana au monopolizat totul si nu le pasa de nimic, fac ce vor ei si cu o nerusinare iesita din comun asi atribuie salarii de zeci de milioane de lei , iar poporul roman moare de foame si boli. pe acesti mafioti nu ai mai sperie nimic , decat gloantele infipte in ei. asta ar mai fi singura solutie de a scapa de acesti banditi care s-au imbogatit peste noapte si inca se imbogatesc. rusine sa le fie. in romania nu mai functioneaza nimic corect, totul este numai conectii mafiote si nepotisme care fac legea. romanul este tot mai apasat de cizma politico-democrato-comunisto-mafiota si pare sa fie tot mai resemnat pt. ca nu mai sint lideri cu adevarat care sa tina cu poporul. asa se vede romania de aici din SUA.... mama voastra de banditi....
  • 0 (0 voturi)    
   si vi se pare normal? (Vineri, 5 octombrie 2007, 7:09)

   judex [anonim]

   Tariceanu isi devoaleaza din nou adevaratele sale intentii; protejarea marilor infractori ai tarii.
  • 0 (0 voturi)    
   Iliescu 2 (Vineri, 5 octombrie 2007, 8:01)

   Catelu [anonim]

   Nu vi se pare ca ranjetul asta de canalie al lui Tariceanu incepe sa semene cu ranjetul perpetuu pe care il afisa Iliescu cand era imparat?
   Din pacate si politica seamana din ce in ce mai bine...
  • 0 (0 voturi)    
   ce gogomanie juridica (Vineri, 5 octombrie 2007, 8:17)

   micsunica@yahoo.com [anonim]

   Trecind peste faptul ca judecatorii nu pot face parte din astfel de comisii prezidentiale si ca ei doar infaptuiesc justitia exclusiv in cadrul instantei de judecata (dovada ca nici Parlamentul nu a admis reprezentanti ai magistratilor in Consiliul de Integritate, exact pentru acest considerent), dar daca acest penibil prim ministru ar fi fost de buna credinta si competent, ar fi dat avizarea in competenta INSTANTEI DE JUDECATA (si sa intre si aceasta avizare la repartizarea aleatorie), iar nu in competenta unor JUDECATORI NUMITI DE CSM dupa chipul si asemanarea sa, iar dupa avizarea de catre judecatorul INDEPEDENT, presedintele sa dispuna sau nu suspendarea.
   Din ce in ce mai sinistri acesti guvernanti.
  • 0 (0 voturi)    
   Judecatorul Suprem (Vineri, 5 octombrie 2007, 8:31)

   RazvanM [anonim]

   Ce face Tariceanu acum este pur si simplu abuz de putere - cu voie de la PSD. Cand a schimbat prefectii (desi legea nu-i permite asta), a spus ca erau implicati politic si alte kkturi. Acum Tariceanu spune ca in "Comisia de la Cotroceni" exista "conflicte de interese". Deci cine este Tariceanu sa stabileasca implicarea politica si conflictele de interese si sa-i execute pe vinovati? S-a ajuns la o vanatoare de vrajitoare din dorinta de a acapara cat mai mult din resursele Romaniei si de a-i da cu tifla lui Traian Basescu. Multe magarii trebuie sa mai inghitim de la acest manechin idiot, Dumnezeule mare!
  • 0 (0 voturi)    
   inca 2 pasi (Vineri, 5 octombrie 2007, 8:31)

   vasile [anonim]

   mai sunt necesari:

   1. alegerea presedintelui de catre parlament

   2. reinstaurarea monarhiei

   si cu asta se revine la normal
  • 0 (0 voturi)    
   INCREDIBIL (Vineri, 5 octombrie 2007, 8:39)

   Gabriela [anonim]

   Este incredibil!!! Ceea ce face Tariceanu nu se poate califica.
   Domnilor, devenim patria hotilor!
   O lupta care deja nu mai este politica se transforma in modalitate de a dezechilibra un fragil echilibru creat intre institutii.
   CSM-ul ce face? Curtea Constitutional? Cum sa propuna invinuitul sa fie sau nu suspendat? Cum sa propuna primul ministru componenta unei comisii de la presedentie?
   Jalnic!
  • 0 (0 voturi)    
   3 ZILE (Vineri, 5 octombrie 2007, 9:07)

   Mihai [anonim]

   Ordonanta de urgenta (?) care modifica Legea raspunderii ministeriale are putere de LEGE. Conform Constitutiei, o LEGE intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial.
   Comisia IN VIGOARE are la dispozitie 3 ZILE pentru a da avizul respectiv. Apoi este decizia Presedintelui, avizul fiind oricum consultativ...
  • 0 (0 voturi)    
   corul popandailor bocitori (Vineri, 5 octombrie 2007, 9:09)

   vasile [anonim]

   pe scurt, membrii comisiei consultative vor fi judecatori numiti de CSM, in loc de ministerul de interne si justitie; de exemplu, in cazul in care ministrul de justitie este anchetat, exista un clar conflict de interese.

   Corul popandailor bocitori, care se vaita zi si noapte de cat de rau e Tariceanu si cat de bun e Base, ori nu prea judeca cu capul lor, ori au un interes financiar la toata afacerea.

   vesnica problema a slugilor: stapanii se pot schimba, dar slugile tot slugi raman.
  • 0 (0 voturi)    
   pentru Vasile si alti monarhist (Vineri, 5 octombrie 2007, 9:13)

   judex [anonim]

   Nu ca as avea ceva impotriva monarhiei, dar va rog sa luati in consideratie urmatoarele:

   1.am aveal o alta gramada de profitori pe bani publici;
   2. ce mare lucru face Radu Duda si batranul Mihai pentru Romania, de primesc o groaza de bani?
   3. vreti pe Radu Duda pe tronul Romaniei? Interbati un tigan ce inseamna "duda' in limba lor.
   4. partidele istorice, in special Maniu, si cu regele Mihai (prost sfatuit de camarila pe care o vreti iar pe bani publici) au impins Romania la cea mai mare tradare nationala la 23 August 1944, pentru care suferim si in prezent. Mai mult, marele patriot In Antonescu a fost aruncat pe mana rusilor, de toti sforarii si tradatorii neamului.
   5. mai vreti si alte adevaruri, poate va mai treziti.Vi le spun, daca ma provocati.
  • 0 (0 voturi)    
   U.E. (Vineri, 5 octombrie 2007, 9:23)

   Johnny [anonim]

   IMI DORESC DIN TOT SUFLETUL ACTIVAREA CLAUZEI DE SALVGARDARE PE JUSTITIE.

   NOI NU LE PUTEM FACE NIMIC. SI-AU FACUT LEGI SPECIALE PENTRU EI, SA SE PROTEJEZE.

   DOAR UE LE POATE DA PESTE NASUL AROGANT PLIN DE SUFICIENTZA.
  • 0 (0 voturi)    
   rusineeeeeeeeeeeee (Vineri, 5 octombrie 2007, 9:25)

   un Ardelean [anonim]

   ...ca la noi la nimeni....cum e cercetat penal un rechin se schimba legile... dar cand un amarat fura o singura paine este omorat cu pietre... ma mir ca ne-au primit in UE....oricum noi inca nu am ajuns, chiar daca ei ne-au primit....
  • 0 (0 voturi)    
   Mare Javra! (Vineri, 5 octombrie 2007, 9:37)

   suedezul [anonim]

   Tariceanu vorbea de dictatura?A nu se uita cum a inceput si Ceausescu ,la inceput zambaret iar apoi ...dezastru.
  • 0 (0 voturi)    
   Mare Javra! (Vineri, 5 octombrie 2007, 9:37)

   suedezul [anonim]

   Tariceanu vorbea de dictatura?A nu se uita cum a inceput si Ceausescu ,la inceput zambaret iar apoi ...dezastru.
  • 0 (0 voturi)    
   lui analist (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:02)

   valentin patru [anonim]

   de ce e mai competent Base decit Tari, de ce cirdasia cu Cocos e mai inghitibila - ca aerul din Bucuresti - si sa stiti ca CSM numea si pina acum procurorii. Diferenta e cine propune - ministrul justitiei care ia castanele, sau presedintele care critica orice nu sta drepti la el pe nava ?
  • 0 (0 voturi)    
   hmmm (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:04)

   flo [anonim]

   parca il tot acuzau pe basescu ca e dictator....totusi cine face actiuni dictatoriale acuma???!!!!!!!!!???!!!!! porci penali, fac orice sa isi poata face smenurile linistiti!!!
  • 0 (0 voturi)    
   patria hotilor (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:04)

   mircea [anonim]

   Nu trebuie sa ne mire nimic. Tot ce se face este pentru evitarea anchetarii adevarate (majoritatea anchetelor sant de fatada, vezi cazul DIP in care s-a dat certificat de onorabilitate) a celor care ne conduc, aflati in diverse posturi si pentru care singurul lor obiectiv este imbogatirea prin orice mijloace.
  • 0 (0 voturi)    
   Ce oameni superficiali... (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:07)

   dulap [anonim]

   Am o curiozitate. Daca cumva, prin absurd, Base ar fi corupt si insetat de putere? Acest lucru imposibil de altfel pt ca noi cei cu 8 clase dupa ce venim de la santier ne place sai vedem chipul frumos si sa-i auzim glumele excelente pe care le face la televizor.
   Dar totusi, daca ar fi doar un infractor de rand cu un handicap intelectual care inspira incredere? Si daca el tot ce vrea e sa santajeze guvernul cu zeci de anchete penale si cu scandaluri? Ce ar putea face Tariceanu si gashca lui?

   Dupa parerea mea, primul ministru e cam prost. Dupa cum vedem, se imbraca elegand, are un limbaj civilizat, nu face declaratii socante, cu alte cuvinte un intelectual. Dar el o fi chior oare sa nu vada ca in romania gradul de analfabetizare a crescut alarmant si ca cei care toarna beton sau sapa gropi sunt atrasi de cineva ca Base sau Becali?(imi cer scuze celor ca au postat inaintea mea, faptul ca sapati gropi sau munciti pe santier nu e o insulta ci o lauda pt harnicie)
  • 0 (0 voturi)    
   Dar oare ? (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:09)

   Base Securistu' vs Manechinu' [anonim]

   Nimeni nu se amuza ? Basescu folosea aceasta institutie pe post de politie politica, ca deh, asta stie cel mai bine sa faca (probabil vechi ticuri de la secu). Si Tariceanu i-a zis atunci: "Radem, glumim, da' ai depasit limita" si ia luat jucaria. Muhahaha, asa ma stati cu cutitul unu la gatul altuia, ca atata vreme cat stati asa inclestati si nu faceti nimic, se poate si tara dezvolta. Ah, si nu e mana Hrebenciucului, ca PSD si PNL nu prea se iubesc. Spre deosebire de iubirea imensa intre PD(Base) +PSD(Grupul cluj).
  • 0 (0 voturi)    
   Bravo! (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:14)

   Vic [anonim]

   Bine ca i-a luat jucaria nebunului.
  • 0 (0 voturi)    
   Ce face d-l Basescu nu este incredibil? (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:19)

   stefan v [anonim]

   1. A dinamitat alianta DA
   2. Jigneste ziaristii ca pe servitorii sai
   3. Ataca parlamentul fiind suparat ca si-a exercitat un drept constitutional: suspendarea presedintelui.
   4. Da indicatii partidelor pe cine sa dea afara si cum sa voteze la motiune
   5. A declarat ca urmareste distrugerea PNL.
   6. A semnat protocolul PSD_PD, adica refacerea FSN.

   Mie mi se par actiuni incredibile!
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu nu pleaca decat cu elicopterul (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:22)

   wesley [anonim]

   Romanii au mai avut un conducator care a mers dintr-o sfidare in alta si credea ca poate sa conduca tara discretionar.

   Si Tariceanu, desi probabil nu si-a propus sa fie prim-ministru pe viata ci mai degraba sa traga foloase pentru cercul lui de preteni atata cat poate sta la guvernare - sfideaza bunul simt pe principiul minimei rezistente. Daca ar avea un minim de decenta, s-ar putea gandi ''cum voi parasi Palatul Victoria : ciocnind un pahar de sampanie cu succesorul sau luand elicopterul de pe terasa cladirii?''
  • 0 (0 voturi)    
   In timpul jocului? (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:26)

   Danutz Nastase [anonim]

   Iar se schimba regulile in timpul jocului. In timp ce comisia de la Cotroceni e ocupata sa analizeze cererile de urmarire a ministrilor penali afla ca a fost dizolvata.
   E incredibil! Avem o tara in care chiar ca e greu sa te plictisesti.
  • 0 (0 voturi)    
   Mai rau ca-n Burkina Faso! (Vineri, 5 octombrie 2007, 10:36)

   Calin Crassus [anonim]

   Transparency International Corruption perception Index (CPI):

   1-3. Finland, Iceland, New Zeeland (CPI=9.6)
   ===============================
   79-84. Moldova, Burkina Faso, Lesotho, Maroco, Trinidad-Tobacco (CPI=3.2)
   84-89. Romania, Madagascar, Algeria, Mauritania, Sri Lanka, panama (CPI=3.1)
   ============================
   160-163. Irak, Guinea, Myanmar, Haiti
  • 0 (0 voturi)    
   Incalcarea democratiei (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:03)

   Ovidiu P [anonim]

   In momentul de fata, guvernul are toata puterea, executiva - putere constitutionala; legislativa - modifica legile dupa bunul plac (incalca constitutia); judecatoreasca - judeca pe cine vrea el (incalca din nou constitutia). Si unde mai este separatia puterilor in stat?
  • 0 (0 voturi)    
   dwed (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:13)

   dew [anonim]

   Sistemul nu vrea sa moara !!!!

   Muriti in mama voastra de hoti - va si ajutam - dar spuneti cum !
  • 0 (0 voturi)    
   Pt. nr 39, Esti complet pe dianfara. (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:13)

   Ovidiu P [anonim]

   Repet, esti complet pe dianfara.
   1. A dinamitat alianta DA - ai dreptate, dar tu ai vazut ce face tariceanu? merita condamnat Basescu pt. ca a facut ce era corect sa faca?

   2. Jigneste ziaristii ca pe servitorii sai - aici ai dreptate, nu are dreptul sa jigneasca jurnalisti ca doar e presedintele tarii

   3. Ataca parlamentul fiind suparat ca si-a exercitat un drept constitutional: suspendarea presedintelui.
   In ce fel a tatacat parlamentul? cu pusca, mitraliera? nu, a propus votul uninominal si a spus ce stia toata luma: ca parlamentarii isi urmaresc doar propriile interese si nu dau doi bani pe restul oamenilor.

   4. Da indicatii partidelor pe cine sa dea afara si cum sa voteze la motiune
   Si anume ce indicatii a dat? tu te iei dupa ce scriu ziarele, asculta declaratia lui, nu a dat nici o indicatie, a spus doar ce va face el in cazul in care se va vota motiunea (am vazut prin presa ca unii zic ca prin declaratia lui a vrut sa nu se voteze motiunea, altii au zis ca dimpotriva, a vrut sa ai faca sa o voteze, pai sa se hotarasca)

   5. A declarat ca urmareste distrugerea PNL. - cand a dclarat asta? vreau sa aud, daca zicea asha era scandal la tv o saptamana.

   6. A semnat protocolul PSD_PD, adica refacerea FSN. - Ai vazut tu hartia? ziarele scriu numai prostii. cica semnata de boc si parafata de Basescu, oau, suntem in evul mediu si-a pus "parafa". Daca exista sa o faca publica psd-ul (si cred ca ar face-o cu placere sa mai castige cateva puncte in sondaje)
  • 0 (0 voturi)    
   hotia cu HG (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:17)

   cristian [anonim]

   Prin aceasta se legalizeaza furtul la nivel inalt prin HG.
   Banii rusilor proveniti prin filiera Patriciu isi fac tot mai mult efectul.
  • 0 (0 voturi)    
   in sfarsit am aflat gusturile politice ale lui vasile (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:19)

   gigiel [anonim]

   vasile e monarhist. hahah. potarnichio!
  • 0 (0 voturi)    
   Pentru Ovidiu (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:31)

   stefan v [anonim]

   Cine a stabilit ca Basescu a facut ce era corect sa faca? Si ce a facut Tariceanu? ca nu inteleg. Va luati dupa presa?

   2. Ati uitat ce le-a facut celor 322? I-a demonizat pur si simplu.

   3. Ati vazut declaratia presedintelui din preziua motiunii? O gasiti pe site-ul presedentiei.

   4.Declaratia cu distrugerea PNL a facut-o in prezenta unor membrii PNL, confirmata de Puiu Hasotii.

   5. Protocolul PSD-PD exista conform unor "surse". O sa iasa in presa cat de curand.
  • 0 (0 voturi)    
   @46 Pinochio? (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:34)

   olandezu' [anonim]

   Tu zici ca cei care nu-l sustin pe Tariceanu sunt prosti, harnici si nu au mai mult de 8 clase. Hm... pseudonimul l-ai ales perfect. Gandesti ca un dulap.

   Am o curiozitate: cum arati? Daca ai forma umanoida, ai cap de lemn?
   Pinochio?!
   Tu esti?
  • 0 (0 voturi)    
   Mana dreapta spala mana stanga (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:48)

   Kakaia Justitia [anonim]

   Stie cineva cum se zice in limba rusa 'win-win'?
  • 0 (0 voturi)    
   ptr stefan v si dulap (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:52)

   agasat [anonim]

   Stiti ce creeaza dictatori in tara asta? Unii ca voi care vor sa creeze legi in functie de oameni si nu legi pe care tori sa fie obligati sa le respecte fiindca nu exista alta cale. Si daca e posibil sa se creeze acele legi pro sau contra unui X sau Y, in fc. de simpatiile sau antipatiile lui stefan v. din Romania.
   Ptr. unul care spune ca e student in drept e de rasul curcilor.
   Si apropo, lista ta de puncte e o lista de impresii personale, si are prea putina acoperire in realitate.
  • 0 (0 voturi)    
   mai bine (Vineri, 5 octombrie 2007, 11:55)

   vasile [anonim]

   mort decat comunist

   mai bine monarhist decat fesenist

   mai bine liberal decat democrat (psD, plD)
  • 0 (0 voturi)    
   Te doare mintea de ce potlogarii face dobitocul de Tariceanu (Vineri, 5 octombrie 2007, 12:15)

   andreea [anonim]

   Un hot nenorocit care isi bate joc de poporul asta prapadit. Nu mai scapam o data de el...
  • 0 (0 voturi)    
   E clar - avem un PM cu puteri CVASI-ABSOLUTE! (Vineri, 5 octombrie 2007, 12:20)

   Dica [anonim]

   Constitutie, cinste cu-i te-a scris.

   In aceeasi zi cu moartea Raului (Iorgovan) se arata o noua consecinta a distinsei sale creatii ...

   Fara cuvinte!
  • 0 (0 voturi)    
   Tariceanu nu se dezminte (Vineri, 5 octombrie 2007, 12:21)

   Clau [anonim]

   s-o fi imbracand el frumos, zambeste à la Iliescu, o fi avand el limbaj de european, dar fibra, aia e de comunist batran, si trecut prin ciurda. Nici nu ma mir, si-a depasit cu brio tatal adoptiv. El era un amarat de turnator, Tariceanu care a inceput prin a declara ca i-a fost un tata adevarat si iubit inainte de avizul de turnator, si ca n-a fost decat un om in viata mamei lui dupa avizul de turnator, in mod sigur l-a facut de rusine.
   De la prima amanare a alegerilor europene Tariceanu nu mai are nici o scuza ptr. mine. cum a putut sa spuna ca amanat alegerile din cauza de criza politica??? E un nonsens extrem! In orice tara democrata criza politica declanseaza alegeri anticipate, in nici un caz nu amana alegeri!! Din acea clipa ptr. mine si multi altii a fost clara intentia lui Tariceanu: sa-si impuna dictatura faradelegii si toate actiunile ulterioare au confirmat asta. Si ce-a mai ramas din PNL adica lingaii, prostii, afaceristii si oportunistii au gasit tapul ispasitor ideal ptr. toate tampeniile lor! Basescu! Evident! Omul e cam nespalat, cam cu trecut nedemn, cam cu limbaj de mahala. Nici nu mai conteaza ca evolueaza si a ajuns sa simta democratia surprinzator de bine, ptr. capacitatile intelectuale pe care i le putem accepta. Nici nu mai conteaza ca nu are nimic dintr-un dictator. Cel mai important e ca hotul sa strige 'hotul' !!
   Pe o scara morala nu stiu unde e Basescu, probabil nu prea sus. Dar stiu unde e Tariceanu: cu vreo 300 de trepte mai jos decat Basescu. Si asta in ciuda costumelor (ca deh, haina nu te face om) si limbajului (asta daca scoatem continutul si pastram doar cuvintele frumoase).
  • 0 (0 voturi)    
   iertare... (Vineri, 5 octombrie 2007, 12:54)

   stefan v [anonim]

   ierta-ti-ma pentru postarea de la 49... a fost pusa inainte sa imi iau rudotelu...
   e adevarat ca basescu nu a votat motiunea, dar tot un marinar este!
  • 0 (0 voturi)    
   Motocicleanu Prim ministru pe viata (Vineri, 5 octombrie 2007, 13:33)

   Agamita [anonim]

   In curind va urma o ordonanta de urgenta in care Motocicleanu si mizerabilii sai ministri vor primii posturile pe viata, parlamentarii asijderea. De asemenea parlamentarii vor primii alocatii pentru amante, care amante sa si voteze in locul lor atunci cind distinsii nostrii conducatori vor fi prea mahmuri sa merga la parlament.
   Romania se intoarce in viteza spre evul mediu. Tantalaii din popor au deja statut de iobagi. Tot ce ne-a ramas e obligatia sa-i dam toti banii la Citroeneanu care sa-i imparta la mafia de stat intronata cu aceasta ultima ordonanta. Tovarasi guvernanti si parlamentari, furati linistiti cu legea in mina. Poate pina la urma o sa ramineti numai voi singuri in toata tara, sa va ..... in cap unii la altii.
  • 0 (0 voturi)    
   Constitutia trebuie inghitita ... (1) (Vineri, 5 octombrie 2007, 13:41)

   Bascaliosul [anonim]

   Presedintele nu este tinut de recomandarea comisiei speciale, poate sa decida ca nu trebuie sa ceara inceperea urmaririi penale cand comisia recomanda si viceversa, sa o ceara chiar daca aceeasi comisie nu considera suficiente indiciile prezentate de Parchetul General (DNA).

   Unii m-ar contrazice, c-asa n-ar mai fi necesara consultarea si existenta comisiei.
   Nici n-am intentia sa spun ca ar fi mai necesare decat au fost AVIZUL CONSULTATIV al CC si rolul acestei curti, in cazul suspendarii presedintelui.

   Cine a inghitzit cu placere faptul ca parlamentul nu a tinut cont ca avizul curtii a fost negativ, are ocazia sa inghita si acest desert constitutional, adica dreptul constitutional al presedintelui de a cere urmarirea penala a unui ministru, tinand sau nu cont de consultarea comisiei.

   Vreau sa spun ca oricum Tariceanu nu rezolva nimic. El doar CREDE ca a suspendat aplicarea si efectele decretului de numire a comisiei sau dreptul presedintelui de a CERE urmarirea penala a unui ministru. (inclusiv cand ministru este si parlamentar, indiferent de pozitia parlamentului-aici este presedintele “SAU” parlamentul , fiecare neconditionat de celalat, separat - si nu simultan)

   Juridic insa, ordonanta poate fi ignorata de presedinte ca si cum n-ar exista, pentru ca n-are niciun efect nici asupra decretului, nici asupra prerogativelor constitutionale ale presedintelui.(inclusiv in privinta rolului recomandarii comisiei speciale. Cu ea sau fara ea , e totuna.

   Cui i-a placut prima data suspendarea presedintelui, nu are niciun motiv acum sa strambe din nas sau limba: ARE ACELEASI MIROS SI GUST (fara sa tinem cont de pozitia originala- cap in cap ...bicefal- in cadrul ACELEIASI PUTERI- EXECUTIVA).
  • 0 (0 voturi)    
   Constitutia trebuie inghitita ... (2) (Vineri, 5 octombrie 2007, 13:43)

   Bascaliosul [anonim]

   Desigur, atat parlamentul in primul caz cat si presedintele, in cazul ministrilor, ar prefera sa hotarasca in concordanta cu propunerea celor consultati, dar asta nu inseamna nu s-a intamplat sau nu se va intampla, din moment ce NIMENI , nici parlamentul, nu-i poate lua dreptul constitutional de a cere urmarirea unui ministru.
   Constitutia trebuie inghitizta oricum sau oricum constitutia trebuie inghitita.

   Idem, cui i-a placut atitudinea guvernului in cazul suspendarii presedintelui-repet, REPREZENTANT AL PUTERII EXECUTIVE , are toate motivele sa considere la fel de placuta si normala ciocnirea, cap in cap, a acelorasi capete, adica sa inghita din nou aceeasi constitutie care prevede malformatia de natura cerebrala a premierului NUMIT, dar NEREVOCABIL, cand presedintele este SUSPENDABIL-SINGURUL DIN ACEASTA TARA ALES SIMULTAN NOMINAL SI LA NIVEL NATIONAL.

   Nu are rost acum si aici, sa arat cum cei mai MULTI parlamentari , chiar daca recita sistematic si cu mandrie ca-i reprezinta pe cei care i-au ales, NICI NU AU CUM SA STIE CINE I-AU ALES, darmite sa mai stie ce anume vor ei pe o anumita problema, cand nici n-au cum sa le ceara punctual opinia. Cei mai multi dintre ei au pus bazele si au revizuit in 2003, in aceeasi coerenta, constitutia pe care o inghitim acum.

   Unii sustin ca picatzelele judetene-parlamentare sunt mai multe ...persoane decat un cap de presedinte. Si ce-i cu asta ?

   Si noi, cei cu drept de vot, suntem considerati multi, dar ...inghizim constitutia-oricum -fie asa cum e, cu articolele bune si cele rele, care se bat cap in cap, fie o inghitzim cu totul si se constituie alta, ca lumea ...sa poata crede in ratiunile ei.
  • 0 (0 voturi)    
   Furiceanu si Partidul Nulitatii Nationale (Vineri, 5 octombrie 2007, 15:11)

   Ciprian [anonim]

   Un fragment pentru acesti analisti pro guvernarii actuale, altfel stau lucrurile in UE, acolo nu mai poti face toate aceste jocuri murdare , citez din alte surse: "Ordonanta de modificare a Legii raspunderii ministeriale este un pas inapoi in lupta anticoruptie din Romania, care demonstreaza ca reteaua coruptiei la nivel inalt nu a fost eradicata, a declarat eurodeputatul Markus Ferber, liderul delegatiei germane din PPE-DE. "Voi cere comisarului Frattini sa recomande activarea clauzei de salvgardare pe justitie. Este inacceptabil sa cheltuim banii contribuabililor europeni pe o tara care nu isi respecta angajamentele de lupta impotriva coruptiei. Ordonanta de ieri a guvernului roman este un clar pas inapoi in lupta impotriva coruptiei la nivel inalt. Comisia va trebui sa demonstreze foarte clar in urmatorul raport ca Romania isi indeplineste angajamentele asumate in acest domeniu", a spus germanul Markus Ferber."
  • 0 (0 voturi)    
   Uitati ce se vede in UE despre situatie si sa ... (Vineri, 5 octombrie 2007, 15:22)

   Ciprian [anonim]

   ... vad care mai are curajul sa-l sustina pe Prosticeanu si satra lui de kgb-isti >
  • 0 (0 voturi)    
   ... continuare (Vineri, 5 octombrie 2007, 15:39)

   Ciprian [anonim]

   "Daca insusi ministrul justitiei propune o astfel de ordonanta (prin care este desfiintata actuala comisie de la Cotroceni care urma sa-si dea avizul cu privire la cercetarea unor actuali si fosti ministri, inclusiv Tudor Chiuariu -n.r.) - ceea ce este inacceptabil - este o dovada ca intreaga retea de corupti la nivel inalt este inca vie. Presedintele Basescu si Monica Macovei au facut tot posibilul sa distruga aceasta retea", a mai spus Ferber
  • 0 (0 voturi)    
   Ce rinjet scirbos are porciceanu (Vineri, 5 octombrie 2007, 16:03)

   Lisa [anonim]

   Ii urez lui porciceanu sa o ia cit mai repede dupa iorgovan, ca se pare ca numai asa se scapa de penalii din guvern si parlament.
  • 0 (0 voturi)    
   Manechinul de ciorapi (Vineri, 5 octombrie 2007, 16:05)

   mosu [anonim]

   chiar nu putem face nimic cu cioraparul asta?
  • 0 (0 voturi)    
   ce ranjet de hiena! (Vineri, 5 octombrie 2007, 19:23)

   capcaunul [anonim]

   rade ca o fufa fanarioata, ca asta e, grec din fundatura rosie a fanarului, unde constrangerile altora sunt interpretate apoi ca propriile initiative, si toti ordinarii sunt pusi pe post de conducere. o sa mai vedeti ministru anchetat cand o face plopu mere! e liber la furat, mon cher, grabiti'va, ce mai stati..
  • 0 (0 voturi)    
   un inel pentru tariceanu, (Sâmbătă, 6 octombrie 2007, 21:39)

   sica [anonim]

   Astept cu nerabdare noul guvern al lui Macovei!
   Sa il vad pe Tariceanu de mana cu un inel, si inca unul langa el!
   Abia astept...

  Abonare la comentarii cu RSS

  ESRI

  Întâlniri on-line | #deladistanță

  Top 10 articole cele mai ...  Hotnews
  Agenţii de ştiri
  Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.  powered by
  developed by