Postata de: Cristescu Dan

La data: 04 Octombrie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 19433

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Bariera la intrarea in parcare

Stimate d-le primar Emil Calota

Imi permit sa va transmit acest mesaj in speranta ca il veti lua in considerare si poate chiar veti actiona in rezolvarea celor mentionate mai jos:

-Locuiesc in str. Cuza Voda, Nr. 4, Bl. B1 (in spatele Galeriilor Comerciale Winmarkt Grand Center) si acum cateva luni ne-ati retras aprobarea de a instala o bariera la intrarea in parcarea blocurilor din aceasta zona promitand ca veti dispune organelor de ordine sa supravegheze aceasta parcare pentru a putea fi utilizata numai de locatarii din zona.

A fost insa o simpla promisiune cum de fapt se intampla cu toate promisiunile politicienilor. De ce nu luati exemplu extraordinar al primarului Negoita de la sect 3 Bucuresti care practic a rezolvat problema parcarilor de resedinta?

-Va propun ca intr-o zi sa va invitati sotia sa faceti o plimbare la brat pe trotuarul din fata Galeriilor Comerciale Omnia. Nu veti putea face acest lucru fara sa va murdariti hainele datorita parcarii amenajate pe jumatate din trotuar probabil, cu aprobarea dvs. sau al consiliului cu care colaborati.

Cum puteti accepta aceasta mizerie in plin centru al orasului si mai ales in fata cladirii in care va desfasurati activitatea? De ce ati aprobat constructia parcarii din spatele magazinului daca nu dirijati masinile in aceasta parcare care este utilizata sub 10% - care sunt interesele obscure de nu se rezolva acest lucru? Acelasi disconfort se intampla de foarte multe ori si pe trotuarul din fata hotelului Berbec.

D-le primar, astept un raspuns clar, fara ambiguitati sau alte promisiuni care sa nu rezolve intr-un mod favorabil cele mentionate mai sus.

Cu stima,

Dan Cristescu

www.DomnulePrimar.ro