Prezentatoarea TVR Gianina Corondan a inaintat, zilele trecute, actele de divort la judecatorie, solicitand instantei desfacerea casatoriei cu Mihai Anton. Socanta pentru public, vestea era, se pare, asteptata de prietenii apropiati ai cuplului care acuza de mai multa vreme probleme serioase.

Cu toate ca erau casatoriti doar de doi ani si 4 luni, Gianina si Misa, asa cum ii spun cunoscutii sotului acesteia, ajunsesera sa aiba relatii foarte reci si, in ultima vreme, chiar deloc.

Comunicarea in familie era sabotata si de apetitul de nestavilit, sustin sursele noastre, al lui Misa pentru sexul frumos. Cu mult timp inainte ca vedeta TVR sa depuna cererea de divort, sotul ei se afisa la bratul unei alte femei.

Mai exact, pe data de 15 septembrie, la Cupa Agentiilor de Publicitate la Fotbal, eveniment organizat in parcul Crangasi, partenerul in acte al prezentatoarei si-a facut aparitia tinand de mana o tanara. Potrivit informatiilor noastre, noua partenera a lui Mihai tinea, la randul ei, de mana un copil in varsta de trei-patru ani.

Surse din anturajul Gianinei sustin ca relatia lui Misa cu aceasta femeie a afectat-o foarte tare pe Geanina, cu atat mai mult cu cat vedeta TVR a incercat, inca de la inceputul casniciei, sa devina mama.

integral in Cancan