Antrenorul Universitatii Cluj, Adrian Falub, si-a reziliat contractul cu gruparea ardeleana dupa infrangerea de pe teren propriu, 2-1 in fata Politehnicii Timisoara, care mentine formatia din Cluj pe ultima pozitie a clasamentului, fara victorie in primele 10 etape ale campionatului. Tot dupa meciul cu timisorenii, a demisionat de la Universitatea si directorul general Alin Banceu.

Pana la instalarea noului tehnician, echipa va fi pregatita de secunzii Francisc Dican si Marius Popescu.

Presedintele Consiliului de Administratie al Universitatii Cluj, Lucian Danciu a declarat la auzul celor doua demisii: "Le multumesc lui Alin Banceu si Adrian Falub pentru ceea ce au facut pentru Universitatea, in special pentru promovarea echipei. Cautam acum persoane competente care sa ii inlocuiasca, in incercarea de a salva, daca se poate, echipa de la retrogradare."

Revenita dupa opt ani pe prima scena a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj a inregistrat in acest sezon sapte infrangeri si doar trei rezultate de egalitate. In schimb, in Cupa Romaniei a reusit calificarea in optimile de finala, dupa victoria cu 3-0 in fata echipei FC Vaslui.