Cu toate acestea, informatiile n-au iesit la iveala decat la cateva ore dupa consumarea evenimentului.

Cea de-a doua casatorie a deputalului PNL Relu Fenechiu a fost celebrata in Austria, la dorinta expresa a mirelui, de doua ori. Au fost alese doua locuri mirifice din Austria, departe de casa, pentru ca evenimentul sa nu intre prea mult in vizorul ziaristilor.

Cele doua petreceri din Austria le-au urmat celor care au avut loc la Iasi, cu ocazia casatoriei propriu-zise, din fata ofiterului Starii Civile.

Romanii au facut chef inaintea rusilor

Initial, am stiut ca nunta are loc in Viena, sambata. In realitate, cheful, care a avut loc la unul dintre cele mai frumoase restaurante din capitala Austriei, Piaristenkeller, aflat in apropiere de Sch?nbrunn, s-a desfasurat vineri seara. Sambata, cand am ajuns la celebrul restaurant, avea loc o alta nunta secreta, de data asta a unor rusi.

Abia dupa plecarea acestora, la ora 3 dimineata, angajatii de la Piaristenkeller si-au mai dezlegat limbile: „Romanii au petrecut ieri. Au fost cam 60-80 de persoane, oameni extrem de draguti”, ne-a declarat una dintre femeile care i-au servit pe invitatii lui Fenechiu cu un meniu sofisticat.

Marea petrecere a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, intr-un castel renascentist de lux, Hotelul Schloss Durnstein, din zona Wachau, la 100 de kilometri de Viena. Cele 47 de camere ale castelului-hotel pot fi inchiriate cu sume intre 165 si 365 de euro pe noapte.

Castelul ocupat de Fenechiu&Co. a fost construit in anul 1630 pe valea Dunarii si a fost transformat de actualii proprietari, familia Thiery, in hotel de lux.

Nota de plata pentru petrecere a fost decenta pentru o asa mare adunare: mai putin de 10.000 de euro, suma in care au intrat si focul de artificii de 2.500 de euro si prestatia tenorilor care au interpretat cateva arii de opera pentru invitatii lui Fenechiu.

Integral in Evz