De cand WC-ul a migrat din fundul curtii, unde era pe vremuri, in casa, locul unde mergi de obicei singur a devenit din ce in ce mai important. Toaleta reprezinta o reflectie a personalitatii stapanului casei. Libertatea a patruns pana in locul cel mai ascuns din intimitatea VIP-urilor si a constatat ca tendinta este spre extravaganta. Nici Silviu Prigoana nu face exceptie de la aceasta regula.

Milionarul din Pipera si-a dotat baia cu un super-televizor cu plasma, de unde ramane conectat la tot ce se intampla in lume.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana isi petrec destul de mult timp in baie, de aceea si-au echipat-o cu aparatura ultramoderna. Pe langa instalatiile sanitare supersofisticate, Silviu si-a montat in baie si o plasma mare la care sa se poata uita direct din jacuzzi.

'Pentru ca Silviu se uita mereu la stiri si trebuie sa fie tot timpul conectat la ce se intampla in lume, a tinut sa aiba o plasma mare si in baie, de unde sa se uite atunci cand stam in cada impreuna', ne-a declarat Adriana. De altfel, in fiecare camera Silviu si-a montat cate o plasma, cea mai mare fiind in living si masurand 1,20 m.

Becali are WC de 24 k la palat

Gigi Becali detine in palatul sau din Aleea Alexandru o baie de mai mult de 25 de metri patrati. Peretele unde se afla cada este suflat cu aur de 24 de carate. In baie mai sunt doua chiuvete care au bateriile si robinetele din aur, la fel ca si cele de la cada.

De asemenea, elementele metalice ale lavoarului sunt acoperite cu pretiosul metal. Baia e imbracata in marmura facuta la comanda si arata exact ca aceea originala, pastrand acelasi design.

De departe, vedeta baii este cada, incadrata de doua coloane si care este situtata la inaltime, astfel ca pentru a ajunge la cada trebuie sa urci doua trepte din marmura. Geamurile sunt acoperite cu draperii din catifea si perdele din matase, la fel ca si restul ferestrelor din intregul palat.

de Mirela Dinica

Integral in Lbertatea