La sfarsitul acestei luni, Oana se va hotari cum va arata papusa care o va intruchipa. Daca in ceea ce priveste coafura inca nu s-a decis, in legatura cu vestimentatia, un lucru este cert: actrita exclude vehement posibilitatea ca jucaria sa poarte vesminte croite de vreun celebru designer autohton.

Pentru a fi un real succes, papusa Oana Zavoranu va beneficia de toate elementele definitorii ale fizicului actritei: trei tatuaje, cercel in buric si bust proeminent.

“Vreau ca jucaria sa ma intruchipeze pana la cel mai mic detaliu. Spre exemplu, chiar daca mie nu-mi vede cineva chipul, ma recunoaste dupa tatuaje. Asa vreau sa se intample si cu papusa mea”, a declarat Oana, pentru Click!.

“Nu am nimic cu nimeni, insa nu as vrea. Nici macar eu nu sunt clienta vreunui designer roman. Eu imi cumpar numai haine din strainatate, unde chiar sunt firme cu adevarat prestigioase, nu ca la noi. Nu vreau haine de la Bote nici pentru papusa mea”.

Contactat telefonic, la randul lui, Bote a replicat: “Daca ea considera ca nu ma ridic la pretentiile ei vestimentare, nu am ce comenta”. Papusa Oana va aparea pe piata la sfarsitul acestui an.