Studentii dornici sa obtina bani multi, rapid si fara batai de cap, se dedau la moravuri usoare sau vand le vand colegilor mai puturosi lucrari de specialitate gata facute.

Prestigioasa universitate britanica a primit o palma zdravana, dupa ce chiar ziarul editat de institutie, "Varsity", a facut dezvaluiri socante despre studenti care se prostitueaza, fac striptease sau sunt " escorte" pentru oamenii cu dare de mana. "M-a ingrijorat reportajul pe care l-am citit.

Profesorii au facut tot ce-au putut ca sa ii ajute pe studenti sa nu ajunga in asemenea situatii", a declarat secretarul universitatii, profesorul Rob Wallah. El a precizat ca singura problema mai serioasa cu care s-au confruntat era "comertul" cu teme gata facute, vandute de colegii mai mari celor mai mici.

Degradant, dar rentabil

"La inceputul facultatii aveam si o slujba, dar eram prost platita", a marturisit una dintre studente, care a devenit insotitoare de oameni bogati, pentru 50 de lire sterline pe ora. "Aflasem de la cateva colege

care o facusera si m-am hotarat sa incerc si eu. Devine tentant o data ce ai facut-o.

Daca ai nevoie de bani repede si usor, atunci asta e ceea ce-ti trebuie", a spus studenta. O alta a marturisit ca a facut striptease pentru 100 de lire sterline dansul. "Poate ca e degradant, dar nu mai sunt nevoita sa stau printre rafturi, la magazinul Morrison's, pentru 5 lire sterline pe ora"...

integral in Ziarul