Usher a hotarat sa nu mai lucreze o perioada la noul sau album deoarece doreste sa se concentreze cat mai mult asupra vietii sale de familie. Cantaretul, care urmeaza sa devina tatal unui baiat luna viitoare, este de parere ca cel mai important lucru in aceasta perioada este sa fie alaturi de sotia sa, Tameka Foster.

O sursa a declarat pentru ziarul New York Post ca familia a castigat toata atentia lui Usher. “Initial, cand Tameka a ramas insarcinata, dorea sa realizeze albumul, insa acum s-a razgandit. Usher asculta doar de Tameka si se contreaza numai asupra ei si a bebelusului” a completat respectiva sursa, relateaza lifestyleextra.com.

In luna septembrie, cantaretul in varsta de 28 de ani, spunea ca albumul va iesi la data stabilita initial. “Lucrez la albumul meu si urmeaza sa il lansez, insa nu stiu sigur cand. Sunt aproape de final. Dar trebuie sa treci prin anumite lucruri ca sa ajungi la altele.”, spunea atunci rapperul.

“Sunt un barbat insurat care urmeaza sa devina tata. Acesta este urmatorul pas important. Mult din ceea ce am planuit sa ofer prin acest album sta acum in umbra acestui lucru”, a declarat acum starul.