Angelina Jolie a declarat ca ea nu il place pe George Clooney. Actrita spune ca prietenul apropiat al lui Brad Pitt ii displace si de aceea ea a refuzat sa il insoteasca pe iubitul sau la premierea filmului “Michael Clayton”, care a avut loc luna trecuta, in New York.

“Angie nu este foarte apropiata de George, de aceea nu a gasit niciun motiv pentru a se deplasa acolo”, a declarat o sursa pentru revista Life and Style Weekly. “L-a intrebat pe Brad daca se supara in cazul in care se va duce singur, iar Brad a spus ca nu este nici o problema. A fost in regula.”, a continuat respectiva sursa.

Actrita crede ca George Clooney il poate face pe Brad sa se “rataceasca” si sa il distraga de la datoria de a fi tata, potrivit lifestyleextra.com.

“Angie nu este in bune relatii cu niciun prieten de-al lui Brad. Cand sunt in Los Angeles, ea nu este de acord ca Brad sa iasa in oras cu baietii.”, a spus o sursa.

Se pare ca sentimentul este reciproc, pentru ca nici Clooney nu prea o place pe Jolie, acesta nefiind de acord cu faptul numeroasele adoptii ale celor doi. George Clooney considera ca acest lucru poate constitui un impediment in carierele lui Pitt si Jolie.

Brad si Angelina sunt parintii a trei copii adoptati, Maddox, in varsta de sase ani, Pax (3 ani) si Zahara (2 ani), dar si ai unei fetite biologice, Shiloh, in varsta de un an si patru luni.