Dupa ce in urma cu cateva zile in presa internationala au aparut informatii ca Penelope Cruz si Javier Bardem au o relatie, cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre in timpul unei vacante in Maldive, informeaza people.com.

Actorii spanioli, care s-au cunoscut in aceasta vara, au fost fotografiati relaxandu-se impreuna in Maldive si au mai fost filmati imbratisandu-se si sarutandu-se la New York.

Imagini cu cei doi indragostiti

Bardem y Penelope Cruz se besan - ZappInternet

Cruz, care a avut o relatie de cativa ani cu Tom Cruise, a negat ca ar avea o relatie cu Bardem, in urma cu ceva timp. “Nu este adevarat. El imi este doar prieten si este cel mai bun actor din lume.”, a declarat actrita la acea vreme.

Penelope Cruz (33 de ani) si Javier Bardem (38 de ani) au lucrat de curand in Spania pentru noul film a lui Woody Allen. Productia, care nu are inca un nume, o mai are ca protagonista pe Scarlett Johansson.

In 2001, Bardem a fost nominalizat la Premiile Oscar, la categoria “cel mai bun actor” pentru rolul din “Before Night Falls”, iar Cruz a fost nominalizata in acest an la categoria “cea mai buna actrita”, pentru interpretarea din “Volver”.