Procurorul general al Californiei, Jerry Brown a confirmat faptul ca a deschis o noua ancheta in cazul decesului Annei Nicole Smith, care a inceput cu o perchezitie in locuinta doctorului care o avea in observatie pe vedeta Playboy, informeaza femalefirst.co.uk.

Vineri i s-a perchezitionat locuinta lui Khristine Eroshevich, iar acum Brown a dezvaluit ca acesta este doar inceputul unei noi anchete.

Procurorul general a declarat: “Am hotarat inceperea unei noi anchete in momentul in care am reexaminat probele si am constatat ca toate drogurile si substantele care au provocat decesul Annei Nicole Smith au fost prescrise de medici din California.”.

Smith a decedat in urma unei supradoze, intr-o camera de hotel din Florida in luna februarie.

Brown a mai spus: “M-am gandit ca exista si probabilitatea ca Anna Nicole Smith sa fi fost omorata... Daca un judecator emite un mandat de perchezitie, inseamna ca exista dovezi care o acuza pe persoana in cauza."

Detectivii au descoperit 600 de tablete in camera de hotel a lui Smith in ziua in care aceasta a decedat - 450 erau pentru relaxarea muschilor iar restul erau 11 tipuri de droguri, care se elibereaza doar cu prescriptie medicala.