Decebal Traian Remes va fi suspendat din PNL, iar filiala sectorului 1 din Bucuresti a demarat deja procedurile. Informatia a fost transmisa de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, care a declarat ca " regreta situatia in care se afla fostul ministru al agriculturii", dar ca pe intreaga perioada a cercetarilor si pina la pronuntarea sentintei Remes va fi suspendat.

" Imi pare rau ca a ajuns in aceasta situatie tirit de o iuda. Decebal Traian Remes, asa mucalit cum e el, fara sa aiba maniere in relatia cu presa sau de comunicare, a salvat Romania in 1999 cind se afla in incapacitate de plata", a declarat Orban.

Si Ioan Muresan este pindit de suspendare, spune presedintele PNTCD, Marian Milut. Acesta a anuntat ca simbata in cadrul sedintei Comitetului National va fi pusa in discutie chestiunea suspendarii fostului ministru taranist al agriculturii.

Milut a precizat ca Muresan a fost sustinut in momentul in care a fost " ridicat din casa si cind nu i s-au spus motivele si doua instante ne-au dat dreptate, eliberindu-l", dar ca acum "misiunea noastra s-a terminat".

Potrivit sefului PNTCD, Ioan Muresan nu poate fi exclus, pentru ca asta ar insemna sa nu i se acorde prezumtia de nevinovatie, dar ca " imaginile difuzate de TVR sunt suficient de clare pentru ceea ce s-a intimplat".