In varful organigramei Millennium, in Romania, sunt sefi de la ING Bank, ABN Amro si Bancpost, portughezii concentrandu-si procesul de recrutare pe experti in constructia de retele. La Millennium a plecat si Nora Rusu, “mana dreapta” a lui Dascalu la ING. Niciunul dintre cei doi nu a putut fi contactat pentru a oferi mai multe detalii pana la inchiderea editiei.

Plecarile celor doi de la ING Bank completeaza lista de bancheri racolati de Millennium de la bancile concurente. Prima mare miscare facuta de portughezi la nivel local a fost transferul lui Dan Sandu, adus de la Citibank, banca in care a lucrat 11 ani, ultima pozitie detinuta fiind cea de vicepresedinte.

Profilul conducerii Millennium Bank: Experienta in dezvoltare de retea

Sandu este director general adjunct si conduce partea de Corporate, “generalii” sai fiind Romulus Andrei, venit de la ABN Amro, acum in functia de Head of Corporate Middle Market, si George Ciobanasu, fost director al regiunii Bucuresti la Bancpost, care acum conduce sectorul destinat IMM-urilor (SME).

Au urmat Raluca Mandache-Simu, acum Head of Corporate Communications la Millennium Bank, venita de pe o pozitie similara in cadrul ABN Amro, apoi Eliza Erhan, Head of Product Development Retail al Millennium Bank, care a preferat banca portugheza pozitiei de sefa a diviziei de produse din HVB-Tiriac.

Tot pe partea de retail, in conducere se afla Dorel Piti, venit de la Bancpost in functia de Head of Consumer Finance, si portughezul Rui Teixeira, care este Head of Affluent Segment.

Un articol de Andreea Groenendijk, Dan Popa

Integral in Business Standard