Amadeus este singura trupa din Romania, care este formata din doua vioare, un violoncel si un pian. Cele patru fete de la Amadeus, care au impresionat prin voce si prin manuirea instrumentelor, vor lansa un nou material discografic la inceputul lunii noiembrie.

Cu ocazia lansarii albumului, fetele vor serba trei ani de cand s-a format trupa. Artistele au marturisit ca sunt foarte mandre de noul proiect la care au muncit extrem de mult.

Primul single de pe viitorul album se numeste “The White Piano”, iar in curand piesa va fi insotita de un videoclip extrem de diferit fata de imaginea cu care cele patru fete si-au obisnuit publicul.

Cel de-al patrulea album al fetelor de la Amadeus, Andreea, Cristina, Alexandra si noua membra a formatiei, Patricia, se va numi “The Island”, potrivit unui comunicat de presa.

Numele noului album a luat nastere dupa o calatorie imaginara in toate colturile lumii de unde am cules ce credeam noi ca este mai frumos si merita exprimat prin muzica”, a declarat Alexandra.