Mircea Bornescu va sta sase runde pe margine si va plati o amenda de 3.000 de lei plus cheltuieli de spitalizare pentru accidentarea jucatorului Cristian Coroian de la Gloria Bistrita. Comisia de Disciplina a FRF a catalogat cazul la vatamare corporala, dupa ce Coroian a parasit terenul cu patru coaste rupte si un plaman perforat, si va avea nevoie de sase luni de recuperare.

"S-a luat o decizie care m-a socat. Imi pare rau de ceea ce i s-a intamplat lui Coroian, dar si comisia a constatat ca nu a fost intentie. Au vrut sa dea un exemplu cu mine desi au fost si cazuri mult mai grave. Nu voi juca meciuri importante, cum ar fi cele cu Dinamo, Steaua si Poli Timisoara", a declarat Bornescu.

Patronul gruparii Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a catalogat drept incredibila decizia Comisiei de Disciplina: "O decizie nedreapta care se adauga unui lung sir de decizii aberante luate de-a lungul timpului impotriva Universitatii. Este incredibil!"

Evenimentul in cauza s-a produs pe data de 5 octombrie, la Bistrita, partida in care Universitatea s-a impus in cele din urma cu 1-0.