Suzuki se intrece in a dezvalui cat mai multe modele inedite, la Salonul de la Tokyo, printre care un automobil pentru o singura persoana, denumit PIXY, si conceptul SSC, care poate transporta, in portbagaj, doua... automobile PIXY.

Conceptul de mobilitate la cel mai inalt nivel este cat se poate de clar intruchipat de aceste doua modele, care functioneaza in tandem, pentru a oferi o gama extinsa de solutii de transport pentru “cea mai motorizata societate din lume”.

PIXY, modelul conceput sa transporte o singura persoana, poate fi folosit chiar si pentru deplasarea pe trotuare si in interiorul cladirilor, iar doua PIXY, amplasate in interiorul unui SSC, ofera o solutie complexa de deplasare. PIXY poate fi inmagazinat si intr-un automobil sport SSF, dar si intr-o barca, denumita SSJ.

Conceptul Suzuki X-Head este, conform prezentarii facute de Suzuki, un CUV (cross-utility vehicle) care reuneste habitaclul unui SUV cu o serie de dotari care ii largesc foarte mult gama de utilizare.

Insolitul automobil are anumite parti interschimbabile, care il pot transforma in adapost de camping pentru doua persoane, o mini-amulanta sau pur si simplu un loc pentru relaxare, numai bun de parcat in fata barurilor din Tokyo.

integral in AutoNews.ro