Amy Winehouse a realizat un nou material in duet cu Pete Doherty. Cantareata piesei “Rehab” si solistul trupei Babyshambles au inregistrat recent o piesa, in care Amy demonstreaza ca are atat abilitatile necesare pentru a interpreta la chitara, cat si o voce impresionanta, informeaza news.com.au.

Colegul de trupa a lui Doherty, chitaristul Mick Whitnall, a declarat: “Amy canta si la chitara, nu este doar solista. Canta mai bine decat James Brown la chitara acustica. Ea nu considera ca se pricepe cu adevarat la acest instrument, insa va spun sincer ca mi s-a parut extraordinara. Nu am mai cunoscut un alt barbat care sa cante atat de bine, cu atat mai putin o fata..”

Pete - care a parasit de curand clinica de dezintoxicare dupa ce a stat internat sase saptamani pentru a scapa de dependenta de droguri - nu este singurul artist care doreste sa colaboreze cu Amy.

In aceasta saptamana a fost dezvaluit faptul ca si George Michael doreste sa faca un duet cu cantareata in varsta de 24 de ani. George Michael a declarat: “Am scris o melodie pentru Amy si sper sa ii placa. Imi doresc sa inregistram impreuna aceasta piesa, insa trebuie sa astept raspunsul ei.”.

Si Prince este un mare admirator al lui Amy Winehouse si a invitat-o la studioul sau din Minneapolis pentru a inregistra impreuna.