Printre premierele de la Condominium se numara ansamblurile rezidentiale: Belvedere, Confort City, Floare de Colt, Upground, Apollonia Corbeanca, Shelton Green, House Green Pallady, Green Vista, Oxigen, House and Gardens, precum si ansamblurile Mediteraneo si Manta Rezidential.

Cel mai mare cartier este cel al companiei Domus Stil, ansamblul Confort City, care este alcatuit din 12 blocuri, cu 1.680 de apartamente. Ansamblul rezidential va contine garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere.

Pretul final de vinzare anuntat de dezvoltator este de 1.000 de euro/mpc. Ansamblul este construit in zona prelungirea Splaiului Unirii. Parcarea subterana in acest ansamblu va costa 9.000 de euro, iar cea supraterana, 6.000 de euro.

Compania imobiliara Euroest are in premiera la Condominium ansamblul rezidential de apartamente Green Vista. Cartierul va fi compus din 208 locuinte, de la garsoniere la apartamente cu 5 camere, tip penthouse.

Cea mai ieftina garsoniera aici costa 83.000 de euro plus TVA si are o suprafata de 70 de mp construiti. Cea mai scumpa oferta de la Euroest este un apartament tip penthouse care costa 470.000 de euro si masoara 250 mp construiti.

Integral in Cotidianul