In acest scop sint luate la puricat toate actele administrative si financiar-contabile care tin de deplasari si de investitii, dar si de sumele cheltuite pentru materialele sportive.

Surse din MIRA au declarat pentru Cotidianul ca actualul control facut la clubul Dinamo ar avea legaturi cu apropiata pensionare a secretarului de stat Nicolae Berechet, cel care a repartizat sumele alocate clubului in functie de bugetul MIRA.

Potrivit acelorasi surse, de la inceputul anului, Clubului Sportiv Dinamo i-au fost alocate in jur de 10.000.000 de lei. Banii au servit la plata salariilor celor 800 de angajati, pentru cheltuieli competitionale, pentru modernizarea arenei si a pistei de atletism.

Clubul Sportiv Dinamo este condus de chestorul Marcel Popescu si ultimul control de acest gen a avut loc in urma cu trei ani. Din punctul de vedere al comandantului din Stefan cel Mare, nu este nici o problema, acesta fiind un control de rutina, ca multe altele pe care le-a trait in cei opt ani de cind conduce clubul. El ne-a declarat ieri: “Nu au ce probleme sa fie.

Noi avem opt sectii si toate sint performante, daca tinem seama ca cea mai slaba clasare in sezonul trecut a fost a echipei de baschet, locul 4. De opt ani, de cind conduc Dinamo, clubul este cel mai puternic din tara”.

Integral in Cotidianul