Dinamo continua in plin sezon competitional mutarile pe piata transferurilor.

Dupa inregimentarea fostului stelist, Bostina, sefii "cainii rosii" au adus la cererea expresa a lui Walter Zenga, un nou jucator ce poate acoperi flancul stang, sarbul Ivan Gvozdenovic. Fotbalist polivalent (poate evolua atat fundas cat si mijlocas), Gvozdenovic, a parafat o intelegere pe 3 sezoane cu Dinamo fiind liber de contract.

Carte de vizita

Noul sosit in "Stefan cel Mare" are 29 de ani (1,89 cm) si s-a despartit in vara acestui an de formatia belgiana FC Bruges, acolo unde a bifat in total 4 sezoane avand un bilant de doar 57 de meciuri si 4 goluri marcate. In Belgia si-a trecut in palmares un titlu si doua Cupe. Anul trecut a jucat impotriva dinamovistilor in grupele cupei UEFA.

In ianuarie 2005, gruparea belgiana l-a imprumutat pentru o scurta perioada de timp, in Franta, la FC Metz, de unde a revenit accidentat.

In prima parte a carierei, Gvozdenovic a jucat in tara natala la Steaua Rosie Belgrad evoluand in 122 de meciuri (8 goluri) pe parcursul a 4 sezoane: 1999-2003. In urma cu 6 ani a "strans" 7 selectii in reprezentativa fostei Iugoslavii.