Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a afirmat, luni, ca telefonul sau mobil este interceptat ilegal de “politia politica” a lui Traian Basescu, cerand demararea unei anchete din partea Serviciului Roman de Informatii.

Politicianul a afirmat, in plenul Senatului, ca o convorbire pe care o avea cu vicepresedintele executiv al PRM, deputatul Lucian Bolcas, a fost intrerupta brusc dupa care s-a auzit un zgomot de banda derulata rapid.

“S-a intimplat ceva extrem de neplacut: in telefoanele noastre mobile s-a auzit un zgomot puternic, ca un sfirsit de banda audio in derulare rapida, dupa care convorbirea noastra s-a intrerupt brusc”, a afirmat Corneliu Vadim Tudor, adaugand ca “era evident ca fuseseram imprimati si ca operatiunea scapase de sub control, asa ca cei care se indeletniceau cu asta au intrerupt dialogul nostru pentru a-si rezolva defectiunea”.

“Regimul Basescu a ajuns cu teroarea pina aici! Supravegheaza si intercepteaza doi vicepresedinti ai Parlamentului, sefi ai unui partid de opozitie”, a acuzat presedintele PRM, cerand demarearea unei anchete din partea SRI si a Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI.

"Scandalosul incident” se adauga “altor dovezi de hartuire sufocanta” a mai multor lideri ai PRM de catre serviciile secrete, a afirmat Vadim Tudor.