Sarah Jessica Parker, actrita din “Totul despre sex”, a fost numita de revista Maxim “cea mai putin atragatoare vedeta". Revista a scris despre actrita: “Cum a putut aceasta femeie sa ajunga cea mai putin sexy artista din moment ce interpreteaza un rol principal intr-un film al carui titlu contine cuvantul sex?”, informeaza theage.com.au.

Pe pozitia imediat urmatoare a topului s-a clasat cantareata Amy Winehouse, pe care redactorii Maxim au descris-o ca avand “o coama ce seamana cu un cuib de sobolani si gene care par a fi niste bete implantate”.

Starul din “Grey's Anatomy”, Sandra Oh a ocupat pozitia a treia, iar Madonna “a carei fata seamana cu un craniu invelit” s-a clasat pe locul patru.

Pe ultimul loc s-a clasat Britney Spears, despre care Maxim a scris: “In urma cu aproape cinci ani, Britney aparea cu un piton incolacit in jurul trupului ei tonifiat la decernarea Premiilor MTV Music Video. De atunci, si-a pierdut talentul de a canta, insa a castigat doi copii, doi fosti soti si in jur de 10 kilograme.”.

Top 5: Cele mai putin sexy vedete

1. Sarah Jessica Parker

2. Amy Winehouse

3. Sarah Oh

4. Madonnna

5. Britney Spears