Un post de teleshopping „mai interesant”

Diamond TV este a doua televiziune de teleshopping din Romania, care va difuza programe 24 de ore din 24. Postul va putea fi receptionat la nivel national, desi sediul se afla in Constanta, imediat dupa ce vor fi incheiate contracte cu principalele societati de cablu, cu care acum reprezentantii postului sunt in negocieri.

Andrei Gheorghe estimeaza ca postul se va lansa in primavara anului viitor, pana atunci punandu-se la punct grila de programe si modul de prezentare a produselor.

Intrebat daca produsele vor fi prezentate in stilul celeilalte televiziuni de shopping, punandu-se accent pe avantajele achizitionarii lucrului respectiv, Gheorghe a raspuns ca va fi „mai bine si mai interesant”.

Pentru a respecta legislatia audiovizuala, postul nu trebuie sa faca publicitate la magazinele din care se pot cumpara produsele prezentate. De aceea, sistemul pe care il va folosi televiziunea este livrarea produselor la domiciliu.

Canal cu produse de lux

Postul isi propune sa prezinte, in principal, bijuterii din aur si argint, cu pietre pretioase (diamante), care se gasesc in magazine, dar si altfel de articole din industria luxului: obiecte de arta si ceasuri. „Luxul in Romania este o industrie uriasa.

Trebuie sa stii sa livrezi. E vorba de incredere. M-am intovarasit cu Marian Constantinescu tocmai pentru ca am incredere in el, ne respectam reciproc si el se ocupa de un astfel de business de mai multa vreme”, a declarat Andrei Gheorghe pentru EVZ.

Investitia celor doi actionari in Diamond TV este egala si se ridica la suma de 700.000 de euro. Ideea de a demara o astfel de afacere a fost a lui Constantinescu, Gheorghe contribuind la capitolul cunostinte de media. „Momentan sunt actionar, dar vom discuta ca sa vedem ce responsabilitati va avea fiecare in parte”, a mai spus Gheorghe.

Integral in Evz