Doua formate se pregatesc pentru Mihaela Radulescu. Primul, „Kids Top 20“, apartine celor de la Paprika Entertainment, iar bossul de aici, Peter Marschall, ar fi dispus sa ofere un onorariu considerabil sa o aiba ca moderatoare pe vedeta Antenei 1.

Formatul, un mix intre topurile de muzica si inventivitatea copiilor, a facut furori la postul de televiziune Jetix si atrage in mod obisnuit audiente de 45% din totalul de telespectatori cu virste intre 6 si 12 ani.

Cel de-al doilea format ar fi un talk-show de seara, la TVR, o mai veche idee a fostului presedinte-director general Tudor Giurgiu. Mihaela nu are stiinta, deocamdata, de nici unul dintre ele. „Talk-show voi face, mai devreme sau mai tirziu.

O data, pentru ca am dovedit ca pot, prin emisiunea «Gala». Invitatii pe care i-am avut atunci au fost speciali si nu m-a refuzat nimeni pentru acea emisiune: Marie France Ionesco, Margareta Pogonat, Victor Rebengiuc, Mariana Mihut,

Cartarescu, Liiceanu, Neagu Djuvara, Daneliuc. Cred ca n-as putea sa refuz o oferta serioasa de talk-show... Si cred ca e o etapa pe care o voi aborda cit de curind.“

Un articol de Anca Nicoleanu