Banca, parte din grupul turc Fiba, a emis peste 200.000 de carduri Avantaj, dintre care circa 170.000 sunt active.

Institutia de credit ocupa locul al doilea pe piata cardurilor de credit, dupa Raiffeisen Bank, care are emise circa 280.000 de carduri de credit, si inaintea BCR, care are circa 150.000 de carduri de credit emise.

Banca a lansat ieri cardul de credit Avantaj instant, produs care poate fi obtinut in maximum 30 de minute, timp in care este completata documentatia si se aproba limita de credit. Reprezentantii bancii estimeaza ca institutia de credit va emite 10.000 de carduri instant pana la sfarsitul anului.

“Avem mai multe canale de van- zari pentru cardul Avantaj, iar cardul emis instant va avea, anul viitor, un aport de 15-20% din vanzarile totale ale cardului Avantaj”, a mai spus Tetik. Credit Europe Bank a investit, de la inceputul anului trecut pana in iunie 2007, peste un milion de euro pentru procesarea cardurilor, realizata in sediul bancii.

Actionarul majoritar al Credit Europe Bank (fosta Finansbank Romania) este Fiba International Holding NV, parte a grupului financiar turc Fiba, care detine 89,80% din actiunile bancii.

Un articol de Dan Popa

Integral in Business Standard