"E mult prea greu sa descriu prin cuvinte,durerea si regretele ce m-au cuprins la aflarea acestei cumplite vesti.

Iti multumim pt. tot ce ai facut pt. noi si pt. fotbalul romanesc.

Condoleante familiei! Odihneste-te in pace ,NICOLAE DOBRIN!

NU TE VOM UITA NICIODATA !" -aryana.

"Gicu Dobrin a reprezentat din punct de vedere social un fenomen: acolo unde juca, stadionul se umplea, indiferent pe ce arena din tara evolua. Dobrin era un lider al intregului stadion. Nu mai vorbesc de o serie intreaga de generatii care au crescut cu Dobrin in minte si in ideea de a-l imita.

E o pierdere imensa pentru intreg fotbalul romanesc si pentru societatea romaneasca"- Mircea Lucescu. (Realitatea TV)

"A fost, pentru mine, cel mai mare fotbalist roman pe care l-am vazut jucand si ramane o legenda, care a avut mult mai multa omenie, decat toti ceilalti din actuala generatie. Dumnezeul sa-l odihneasca in pace!" - Tirgumuresean .

"Rareori auzi atatea vorbe de respect, venite dinspre toate taberele ... indiferent de culorile cluburilor! Un exemplu care arata ca valoarea unui om nu e data de tricoul pe care-l poarta, dragi suporteri ! Dobrin a acceptat cu MODESTIE laudele tuturor generatiilor. Si a plecat mult prea devreme... fie-i tarana usoara!!!

Un an trist pentru romani.... multi oameni speciali si-au dat intalnire "dincolo" - Isd.

"Este o pierdere foarte grea. Va ramane vesnic in memoria noastra. Nicolae Dobrin e nemuritor. Dumnezeu sa-l odihneasca!" - Emeric Dembrovschi.

"A plecat pentru ca are un meci cu Dumitrache in echipa ingerilor. Nu pot uita intr-unul din meciurile decisive pentru calificarea in Mexic, dupa o gafa a lui Raducanu terminata cu gol in poarta noastra, s-a dus, l-a batut pe umar pentru a-l imbarbata, iar dupa cateva minute a marcat un gol minunat cu capul.

A murit un artist al balonului. Dumnezeu in mod sigur nu il va lasa pe tusa in meciul meciurilor...." - Viorel.

"Sunt foarte trist pentru aceasta disparitie prematura. Ne-a parasit poate cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor. Am obtinut alaturi de el doua titluri de campion national, dar toate meritele i-au apartinut in mare masura lui. Stiam ca este bolnav grav si eram constient ca acest moment va veni foarte curand. Dumnezeu sa-l odihneasca!" - Florin Halagian.

"Cand m-am casatorit in anul 1977 ne-am dorit tare mult si eu si sotul sa vem un baietel si sa-i punem numele NICOLAE DOBRIN. Poate ar fi vrut sa fie si nasul copilului nostru.... N-a fost sa fie, copii n-am avut, dar l-am iubit enorm amandoi pe marele DOBRIN, ne-am bucurat si am suferit alaturi de el, iar acum... cuvinte nu mai sunt....

Oameni cu harul lui se nasc o data la 1000 de ani....Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Nu te vom uita niciodata NICOLAE DOBRIN! Cartea "Viata mea e fotbalul' am reciti-o acum pentru a nu stiu cata oara si orice a aparut in legatura cu tine in presa am pastrat cat am putut de bine...Condoleante familiei dragi! " - Viorica si Neculai Irimia din Falticeni-Suceava .

"Sunt distrus. Plang incontinuu de cand am aflat. Stiu ca toti trebuie sa murim, dar parca prea repede se duce aceasta generatie a noastra. Dupa Florea Dumitrache, acum si el. Dobrin a facut parte din generatia de platina, pentru ca noi am deschis drumul si am aparat culorile patriei.

Am stat cu el prin spitale si nici nu cred ca o sa merg la inmormantare, pentru ca vreau sa-l am in minte pe Dobrin asa cum il stie toata lumea "- Rica Raducanu.

"Amintirea extraordinara pe care a lasat-o in sufletul meu Dobrin cu ocazia castigarii campionatului din 78, invingand Dinamo cu 4-3 la Bucuresti. Eram in ultimele zile de armata(TR la Ploiesti) si sala cu TV-ul s-a impartit in doua: bucurestenii dreapta cum intrai,PROVINCIA stanga cum intrai in sala.

A fost un meci colosal mai ales ca Provincia a luat campionatul si Dobrin a jucat superb, normal tipete si urlete de bucurie dupa fiecare gol si nu au fost putine; avea o eleganta in miscarea din teren pe care nu o au jucatorii de azi. Oricum fotbalul de acum se bazeaza mult pe forta si mai putin pe tehnica. A fost un Nastase al tenisului! Sa-l odihneasca Dumnezeu!" George Patton

"Regret enorm, Nicolae Dobrin a fost cel mai mare fotbalist roman din perioada respectiva. Fotbalul romanesc si Romania sunt mai sarace dupa disparitia lui, a fost un om extraordinar. Pacat ca nu a fost lasat sa joace la Real Madrid" - Ilie Nastase .

"Gicule, imi pare rau ca nu m-am nascut mai devreme sa pot sa ma bucur de fotbalul tau. Dar o sa ramana mereu povestile si imaginile cu unul dintre cei mai mari fotbalisti romani!" Bogdan.

"Un rege care a murit prea devreme. Cuvintele sunt de prisos. A fost un jucator pe care nu l-am avertizat niciodata in 28 de meciuri. Sunt foarte trist, cuvintele sunt de prisos cand dispar oameni de talia lui" - Nicolae Rainea, fost arbitru international.

"De ce, Doamne, ne iei oamenii cei mai buni? Stiu ca suntem rai, multi dintre noi ne amintim de tine doar cand ne este greu. Sunt parca fara sfarsit vestile cumplite anul acesta. Am avut sansa sa-l cunosc personal pe Gicu Dobrin si am s-o consider toata viata mea o sansa extraordinara... Un om de o calitate greu de egalat...

Condoleante familiei si sa fie convinsi ca lacrimi curg pe obrajii intregii tari. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace " - Iulia.

"Noi am pierdut o mare valoare. Moartea prematura a lui Dobrin este atit de nedreapta! Un om cu o bunatate iesita din comun si cu o inteligenta aparte..." - Ion Craciunescu, fost arbitru international.

"Ar putea spune cineva ceva? Ar putea cineva sa se exprime acum? O lacrima mi-a aparut in coltul ochiului si nu pot spune decat... Dumnezeu sa-l odihneasca! Cuvintele sunt goale!" - Dea.

"A fost unul dintre cei mai mari jucatori de la noi. Un artist! La un moment dat, cind Argesul a jucat cu Valencia, l-a eclipsat in teren pe Mario Kempes, marele jucator argentinian. E mare pacat ca s-a stins..." - Gavril Balint, fost international.

"In una din zilele anului 1947 s-a strecurat in vechile tinuturi ale Argesului,o lumina dumnezeiasca ce a invaluit intr-o aura maiastra,un suflet curat de copil-acesta era viitorul jucator de fotbal NICOLAE DOBRIN.

Jucator cu o tehnica desavirsita ce doar mingiia mingea,desenind trasee imprevizibile ce sfidau legile fizicii,facind din fotbal un spectacol de teatru iar din spectatori o multime ce se inchina zeului Fotbal..Intr-o lume(societate )intunecata el aducea bucuria si lumina.Azi acea lumina s-a dus intr-o stea si ne lumineaza de acolo.

Multumim Doamne !ca am avut sansa sa fim admiratori ai inegalabilului NICOLAE DOBRIN.Domnezeu sa il aibe in paza!" - ijhaiducu.

"Gicu Dobrin a iubit enorm viata. Iubea fotbalul atit de mult, incit juca cu copii prin parc. Un fotbalist imens!" - Mircea Sandu, presedinte FRF.

"O mare pierdere a Romaniei. Dumnezeu l-a luat in ceruri pentru al pune sa joace in echipa din care lipsea jucatorul de geniu. Ne vom aminti mereu de tine MESTRE" - Florin .

"Sunt ravasit! A fost un om atit de bun... Dobrin ajunge sigur in rai... Toti avem amintiri despre Dobrin, toata tara asta are amintiri cu Dobrin." - Dumitru Dragomir, presedinte LPF.

"Imi amintesc de o povestire a tatalui meu despre un meci al Argesului cu Poli Iasi din vremea studentiei sale. Echipa Iasului conducea detasat cand, parca intr-o dorinta nebuna de a arata ca scorul putea fi oricand altul, inegalabilul Dobrin a driblat spectaculos toata apararea lui Poli inscriind.......acea povestire mi-a ramas vie in amintire.

Imi exprim pe aceasta cale regretul pentru o pierdere atat de mare.

Dumnezeu sa il odihneasca!" - Petru

"Nu pot sa cred ca s-a intimplat asta... A murit Dobrin? Nu pot sa cred. Ce om a fost Gicu!... Era atit de mare, incit mi-era rusine sa trec prin fata lui!" - Ilie Balaci, fost international.