Corpul neinsufletit al marelui fotbalist Nicolae Dobrin a fost depus sambata dimineata, la stadionul din Pitesti care ii poarta numele. Toti cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu o pot face pana luni, cand vor avea loc funeraliile. Dobrin va fi inmormantat la Cimitirul Militar, dupa slujbele religioase care incep la ora 11:00.

Inmormintarea va avea loc luni, anunta primaria din Pitesti, si nu duminica cum se anuntase initial. Schimbarea zilei a fost determinata de faptul ca foarte multi oameni de fotbal care isi doresc sa vina la ceremonialul religios nu pot participa duminica din cauza programului (jocuri de campionat).

La toate meciurile de fotbal programate in acest week-end in Romania, s-a tinut cate un minut de reculegere in memoria celui care a fost Nicolae Dobrin.

Familia marelui fotbalist a primit sute de mesaje de condoleante ce au fost transmise, direct sau prin intermediul mass-media. Printre cei care si-au exprimat regretul fata de disparitia fostului fotbalist s-au numarat politicieni, sportivi, dar si oameni simpli, care l-au admirat pe Nicolae Dobrin.