CRBL si Marieta Sabiescu au simtit gustul victoriei, primind 10 pe linie pentru spectacolul frumos pe care l-au facut la charleston. Nou intrate la duel sunt acum perechile Delia Matache - Ionel Petcu (21 ani) si Daniela Gyorfi - Cezar Spirescu.

Ionel lupta pentru parintele sau

Ionel este un baiat adoptat care isi iubeste parintii mai mult decat orice pe lumea asta. Impreuna cu mama lui se confrunta zilnic cu greutatile vietii.

Tatal sau este imobilizat la pat de aproximativ 5 ani, el fiind dependent de insulina si, in urma unor accidente vasculare cerebrale, a ramas paralizat, neputand sa-si miste mana si piciorul drepte.

Cealalta pereche condamnata la duelul de saptamana aceasta este cea formata din Daniela Gyorfi si Cezar Spirescu. Cu toate ca partenerul de ring al Danielei, Cezar (31 ani), este bolnav de diabet, el lupta din toata inima pentru fratele sau, Romeo. Acesta poarta de la varsta de doi ani o proteza la piciorul stang.

'Acum are nevoie de o proteza performanta pentru a depasi piedicile de zi cu zi si durerile cu care se confrunta. Aceasta este destul de scumpa, iar posibilitati de a o obtine exista doar in strainatate. Nu stiu daca nu va fi nevoie sa urmeze si un program de recuperare si adaptare pentru noua proteza', spune Cezar.

Un articol de Dana Popa

Integral in Libertatea