Gafa de zile mari facuta de presedintele francez, Nicholas Sarkozy. Invitat in emisiunea "60 de minute" la televiziunea CBS, Sarkozy l-a facut imbecil pe secretarul sau de presa si s-a enervat pentru ca moderatoarea talk-showului, Lesley Stahl, l-a intrebat despre mariajul sau cu Cecilia - noteaza Le Monde.

Vizibil deranjat, presedintele francez a precizat ca nu are timp pentru un interviu atat de stupid. "La revedere, multumesc!", a adaugat Sarkozy, incercand sa puna capat discutiei incomode. "Ce a fost nedrept?" - a intrebat nedumerita, jurnalista. Presedintele francez nu i-a mai raspuns, preferand sa spuna doar: "Sa mergem!", parasind emisiunea.

Spre deosebire de fostul sau sot, Cecilia a dat doua interviuri presei, in care a vorbit despre mariajul cu presedintele francez si a demontat acuzatiile potrivit carora problemele in cuplu existau inca din timpul campaniei electorale.

Vezi un clip cu gafa presedintelui francez

"S-a petrecut ceea ce li se intampla unor milioane de oameni: intr-o zi, nu-ti mai gasesti locul in cuplu, care nu mai este esentialul in viata, nu mai merge. Am incercat sa recladim, sa punem familia pe primul loc, familia asta recompusa, despre care au vorbit toti. Am incercat totul, eu am incercat totul. Pur si simplu, nu se mai putea", a explicat Cecilia Sarkozy, esecul casniciei sale.

Divortul cuplului prezidential a fost anuntat cu doua saptamani in urma.