Traficul rutier pe Autostrada Soarelui se desfasoara luni cu dificultate din cauza cetii dense, in timp ce pe DN1 - intre Busteni si Sinaia - s-a format o coloana de vehicule de peste patru kilometri, din cauza lucrarilor de marcaj a carosabilului, informeaza centrul Infotrafic, din cadrul IGPR.

Potrivit Politiei Rutiere, pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta persista ceata densa. Politia avertizeaza soferii sa se deplaseze cu viteza redusa, adaptata conditiilor de drum, iar fiecare manevra sa se realizeze numai dupa o asigurare prealabila.

Politistii rutieri recomanda folosirea in timpul zilei a luminilor de intalnire si a celor de ceata ale autovehiculelor.

IGPR a anuntat ca traficul rutier se desfasoara cu dificultate si pe DN1 - sectorul de drum cuprins intre Busteni si Sinaia -, unde coloana de autovehicule masoara, pe sensul catre Sinaia, aproximativ patru kilometri, din cauza faptului ca in zona se vopsesc unele marcaje pietonale. Circulatia in zona se desfasoara pe un singur fir, alternativ, precizeaza Politia Rutiera.