Un barbat din Scotia a comparut, luni, in fata istantei, dupa ce a fost acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu bicicleta sa.

Robert Stewart, in varsta de 51 de ani, a fost descoperit “in plina actiune” de personalul caminului in care locuia, din orasul Ayr, in sud-vestul Scotiei, noteaza publicatia The Telegraph.

Angajatii, insarcinati sa faca curatenie in camere, au ciocanit la usa lui Stewart si, vazand ca nu raspunde nimeni, au folosit o cheie de rezerva pentru a intra. In camera se afla barbatul imbracat doar cu un tricou, care tinea o bicicleta intre picioare si simula o partida de sex.

Stewart a continuant acest lucru chiar si in prezenta angajatilor care l-au anuntat imediat pe director, iar acesta a alertat politia.

Intrebat de atitudinea lui bizara, Stewart a negat acuzatiile, sustinand ca situatia a fost cauzata de o neintelegere dupa ce acesta a baut prea mult.

Stewart nu este primul barbat acuzat de un delict sexual fata de un obiect. In 1993, electricianul Karl Watkins a fost condamnat la inchisoare dupa ce a fost surprin facand sex cu pavajul.