Salonul auto de la Tokyo este un bun prilej pentru producatorii japonezi sa isi prezinte o serie de creatii care prefigureaza masina viitorului. In marea lor majoritate concepte, modelele sunt spectaculoase mai ales datorita caracterului futurist.

Cu sansa mica de a ajunge in forma actuala pe linia de productie este si modelul Daihatsu Mud Master-C, unul din cele mai reusite prototipuri de la Salon, dupa cum a sugerat revista CarMagazine.

Scopul pentru care a fost construit Stapanul Noroaielor - in traducere libera - este de a transporta doi biciclisti cu bicicletele lor in zone greu accesibile. Mud Master este un off-roader veritabil, de mici dimensiuni, care imbina elemente de design clasice cu solutii extravagante.

La exterior, MM-C arata precum o dubita de mici dimensiuni - daca va mai amintiti de Damas! - e adevarat, tunata si ridicata pe o suspensie care ii dezvaluie caracterul 4X4. Cabina cu 2 locuri nu ascunde nimic extravagant, deosebita cu adevarat fiind a treia usa, dispusa pe partea stanga, pentru ca se deschide in mod batant.

integral in StiriAuto.ro