Andreea Marin s-a angajat intr-o disputa deschisa cu Mihaela Radulescu, marti seara, in emisiunea lui Robert Turcescu de la Realitatea TV, pe marginea campaniei initiate de aceasta din urma pentru ajutorarea Teodorei, un copil bolnav de cancer care are nevoie urgenta de sprijin financiar pentru tratament.

Teodora este fiica de un an si zece luni a Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis.

Vedeta de la „Surprize, Surprize” a prezentat in cadrul emisiunii "100%" mai multe SMS-uri primite de la Mihaela Radulescu sau trimise acesteia, in care apar acuzatii de rea vointa si „josnicie” in interventia lui Marin in campania pentru Teodora.

Invitata in platou, Andreea Marin a aratat in fata camerelor de filmat SMS-urile primite de la Mihaela Radulescu.

La randul ei, vedeta de la Antena 1 a admis, la Antena 3, ca a acuzat-o de josnicie pe Andreea Marin, dupa ce aceasta, in ultima editie de la "Surprize, surprize", a declarat ca ea si sotul ei, Stefan Banica Jr., au facut o donatie pentru copiii bolnavi de cancer, apeland in acelasi timp la telespectatori sa dovedeasca discretie atunci cand fac donatii.

Intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, Stefan Banica Jr. a admis ca nu este normal ca o astfel de campanie umanitara sa degenereze intr-un scandal intre vedete, el spunand ca „important e ca acel copil sa traiasca”.

Iar Andreea Marin a declarat ca nu vrea sa devina un erou al campaniei pentru Teodora, ci doar un simplu participant la aceasta.

Scandalul televizat de marti seara a avut loc dupa ce vedetele schimbasera deja replici taioase, prin intermediul presei.

Andreea Marin a acuzat-o pe Mihaela Radulescu de faptul aceasta i-a refuzat banii donati pentru campanie, spunandu-i, spre sfarsitul saptamanii trecute, ca s-au strans deja toti banii necesari. La randul ei, Radulescu a spus ca nimic nu a impiedicat-o pe Andreea Marin sa doneze si ca tot ce ar face aceasta ar fi o campanie de imagine.