Un filmulet porno, in care protagonisti sunt Irinel si Monica Columbeanu, circula de cateva zile pe Internet. Cei doi sunt surprinsi si filmati pe gaura cheii, facand sex oral intr-un restaurant. Tocmai acest stil de filmare a starnit suspiciuni in randul celor care sunt obisnuiti cu o camera de luat vederi.

Aparatul se muta nefiresc, iar gaura cheii pare ca se “deplaseaza” o data cu protagonistii.

Si-a regizat, oare, Irinel propriul film, pentru a reveni in atentia publicului? Se pare ca da, mai ales ca surse din apropierea milionarului ne-au confirmat, ieri, aceasta suspiciune.

Cristian Bala, unul dintre cei mai apreciati cameramani si fotografi din Romania, spune ca este putin probabil ca Irinel sau Monica Columbeanu sa nu fi stiut de filmare. “E imposibil sa filmezi cu un telefon mobil, cum a scris presa, pe gaura unei chei.

Poate doar daca aceasta e la fel de mare ca si cea de la poarta unui castel! In plus, focusul camerei s-ar fi facut pe marginile gaurii de la cheie, iar fiecare miscare din fundal, adica din locul unde se aflau cei doi si faceau ceea ce faceau, ar fi fost neclara.

Mai mult, este putin suspect ca paharul acela este atat de bine amplasat incat iti sugereaza un film erotic in care nimeni nu poate vedea nici un organ sexual.

integral in Libertatea

  • Cancan (30 oct.): Sex in restaurant cu Monica si Irinel Columbeanu