RRA: "Tribuna eurocandidatilor"

Mesajul Danielei Buruian, PRM:

"... sa aveti incredere in parlamentarii PRM. Sunt de altfel singurii parlamentari din Romania care nu v-au mintit niciodata, sunt singurii care nu au furat si sunt singurii care va vor reprezenta atat dumneavoastra interesele in Uniunea Europeana, cat mai ales interesele Romaniei."

RRA: "Tribuna eurocandidatilor"

Mesajul lui Adrian Maracineanu, PRM:

"Le dorim romanilor sa aiba discernamantul si mintea clara la vot, pentru a trimite la Bruxelles adevaratii patrioti. Nu numai primele locuri, ci intreaga lista de candidati pentru Parlamentul European a Partidului Romania Mare este formata din oameni cinstiti, loiali, responsabili, care pot promova interesul national al Romaniei, al Romaniei Mari, intr-o Europa unita"

Clip al Partidului Alianta Socialista

Clip: Iata facturile: intretinere, gaze... Curat... Cartofi... Si medicamentele...

Clip: Un popor sanatos face un stat puternic. Pentru sanatatea Romaniei alege Partidul Alianta Socialista. Votati soarele!

Clip al Partidei Romilor

"Am invins secole de robie, am invins saracia, ura, marginalizarea, boala si xenofobia. Le-am invins pe toate si am rezistat ca neam, ca popor, ca natiune. Am asteptat destul, a venit momentul sa aratam Europei ca existam, ca suntem un popor cu drepturi, cu mandrie si onoare."

RRA: "Tribuna eurocandidatilor"

Mesajul lui Daniel Daianu, PNL:

"Rezultatele guvernarii din ultimii ani au adus beneficii in viata multor cetateni, in timp ce economia Romaniei continua sa dea dovada de /vigoare/... Cei care vor ajunge in Parlamentul European am credinta ca vor lupta pentru interesele Romaniei si ale romanilor. Sloganul nostru nu este intamplator: promovarea oamenilor, a valorilor si a produselor romanesti"