Miercuri, 31 octombrie, pe stadionul Cotroceni, a avut loc concertul Deep Purple, care face parte din turneul de promovare a celui mai recent album "Rapture of the Deep". In deschiderea concertului a cantat o formatie romaneasca, “Joanna and The Band”.

Cea mai zgomotoasa trupa rock din lume a facut un spectacol minunat in fata a aproximativ 15.000 de spectatori. Chiar daca s-au lasat putin asteptati, membrii Deep Purple s-au ridicat la asteptarile publicului, un public format atat din tineri, cat si din oameni trecuti de prima tinerete, veniti acolo sa retraiasca momentele frumoase din adolescenta.

Fanii formatiei care, alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath, este considerata a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului, au inceput sa fluiere si sa strige numele formatiei in momentul in care luminile de pe scena s-au inchis pentru inceperea spectacolului.

Cantaretii, care au cerut pentru acest concert vesela din ceramica si pubele diferite pentru sticla, aluminiu sau plastic, din respect pentru mediul inconjurator, au fost incantati de faptul ca fanii au trait intens fiecare moment si au cantat piesele impreuna cu ei.

Ceea ce a stricat "peisajul" acesta, au fost cozile de la intrare, care au devenit nelipsite de la un astfel de eveniment si penele de curent, produse in timpul concertului.

In afara acestor mici incidente, evenimentul organizat de Modus Production a fost unul reusit.

Galerie foto: Concert Deep Purple.