Romanul Andrei Andrei, in varsta de 24 de ani, a fost desemnat "barbatul cu cel mai frumos posterior din lume", in cadrul unui concursul organizat de firma de lenjerie intima, Sloggi(R). Acelasi titlu, la caregoria rezervata femeilor, a fost revendicat de bulgaroaica Kristina Dimitrova, in varsta de 19 ani, noteaza PRNewswire.

Festivitatea de premiere s-a desfasurat miercuri, la Munchen, iar cei doi castigatori au fost desemnati de un juriu din care au facut parte designeri de moda, coregrafi, fotografi si un psiholog.

Finala, la care au participat 42 de candidati din 26 de tari, a fost precedata de o competitie pe internet, pe site-ul www.sloggi.com, unde candidatii au avut posibilitatea de a-si posta fotografiile. Circa 130 de mii de membri inregistrati si-au exercitat dreptul de vot pentru a-i desemna pe finalisti din cei peste 15 mii de persoane care s-au inscris in concurs.

Foto: sloggi.com

Atat romanul Andrei Andrei, cat si bulgaroaica Kristina Dimitrova, desemnati cu titlul de posesori ai ''celui mai frumos fund din lume'' au primit premii ce constau intr-un contract de model cu marca Sloggi, 10.000 de euro si o asigurare pe viata pentru partea corpului care i-a facut celebri.

Andrei Andrei s-a nascut la Arad, in 1984. Are 1,83 metri inaltime si 78 de kilograme si practica modelingul de aproape doi ani, timp in care a calatorit prin Turcia, China, Tailanda, Malaezia si Singapore.

Este student in anul III la Facultatea de Automatica si Calculatoare, in Timisoara, si spera sa gaseasca un job in acest domeniu cand isi va finaliza studiile.

Membrii juriului Sloggi:

- Modelul Sophie Anderton

- Susanne Maushake, reprezentanta Elite Models Munchen

- Psihologul Dr. David

- Karsten Schellenberg, instructorul de fitness

- Coregraful Marvin A Smith

- Thomas Herreiner, manager Sloggi

- Fotograful JR Duran